Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo će biti zamajac našeg ubrzanog i nezaustavljivog tehnološkog razvoja! Svijetla čela ponosno koračamo u susret budućnosti!
ahahhahahhaha ko o cemu bosnje o osmanskim vremenima. Umesto da zaborave ta doba svoje sramote.
he he he evo balijica zna za koga je ratovao. Idi klanjaj erdoganu.
pichvajz He he a da si ti uzeo koju knjigu barem svojih istoricara video bi sta su vama turci radili, uprkos sto ste dovodjeni iz razni pustara koje su vukli sa sobom turci, pa onda na janjicarski naci, mozda si cuo za danak u krvi. Vidis mozda ti je bas pradedeo uzet kako dete i poturceno. Vidis i srbi su imali nekoliko izdajica, poput Marka, Stefana Lazarevica, Konstantina Dejanovica. Ali sta je to kad iz stoji na stotine vladara koji su se borili za svoju zemlju i narod. nesto kao zadnji..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
sta se tuima izucavati,to su jednostavne stvari, od balkanskih divljaka osmanlije napravili ljude.
Zasto bi unapredjivali recimo jezike ili struku ili pismenost ili razvijanje tehnologija kad mozete ovo...to ostavite za pustinju primite se neceg od ceg se zivi!
nauka u bih nema buducnost sve dok se prirodne i tehnicke nauke ne stave na prvo mjesto...
Bravo , odlično za početak. A onda proširit naučni centar u multidisciplinarni koji bi osim osmanističkih nauka paralelno izučavao i islamske nauke. A ostali nek razbijaju glave kako vrćati kredite uzete za ova strateška istraživanja !
Kako vam se zvao nastavnik historije u osnovnoj školi?
gotovo je, stvarno smo grohnuli k'o drustvo!
Bolje da su osnovili centar koji iztrazuje njihove srpske korjene
Sebilj,Kozija ćuprija,Stari most i turska kahva eto šta su nam turci ostavili u amanet i ja zaboravi razvaljenu državu.
I ljudi se cude sto se svako POSERE na poturcene 23% BiH :DDDDDDDDDD
Nauka u BiH ima budućnost -> Centar za osmanističke studije AHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHA
Nauka u BiH ima budućnost -> Centar za osmanističke studije
jebes turke ali donijeli su naljepsu stvar na ovom dunjaluku islam
Samo Allah daje uputu kome On hoce, nece to uraditi ni neki Turcin, ni ti, ni ja...
Razfovarao jednom ja sa nekim urođenicima. Kaže došli davno nama neki fratri, od imovine imali samo Bibliju a mi im davali sve ostalo ko cijenjenim gostima. Fino im bilo pa pozovu svoje sunarodnjake. UKORO SU ONI IMALI SVE NAŠE A MI SAMO LIJEPU RIJEČ BOŽIJU !
Je li se to obučavaju Osmanlije, pa dokle i ovako ove fute imamo previše.
Go Sedad i Fazileta!!!