Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle ili zatvori sve granice i zaustavi život na nekoliko mjeseci i uništi ekonomiju sa dugoročnim posljedicama, ali uz mali broj zaraženih, ILI pusti da se svi odmah zaraze i nakon 20 dana biće živo, zdravo i imuno 99% stanovnika a bolest iskorijenjena u toj zemlji.
ODLIČAN TEKST!
plan je pun rupa
mole se vjernici da nas postede glupih komentara
Osnovna stvar koja može širiti virus bilo koje gripe je novac.Papirni ili gvozdeni svi ga potežemo bilo gdje i ide iz ruke u ruku.
Gledate situaciju samo u Italiji i to vam je slika virusa. A ne vidite Južnu Koreju gdje je na 8000 zaraženih, 60 smrtnih slučajeva, ili Njemačka gdje je tek na 1500 zaraženih došao prvi smrtni slučaj. Malo razmišljajte i ne širite paniku bez razloga. I ne pravite senzacije.
tekst je predug da bi se citao a poenta je da se vec sad pocne sa rezervacijama za ljetovanje u rvackoj.
Evo ko stoji iz korone: https://youtu.be/SUS477e86nQ Dovljno...
Rudane ziv bio, haj ne dipr. Nego, sta cekaju ovi nasi grmalji u FBiH ?!?! ZNAMO DA SU DJECA OD 0-10 GODINA NAJBOLJI PRENOSNICI OVOG VIRUSa - A OSTAVILI VRTICE OTVORENIMA! VRTICE PODHITNO ZATVORITI - JA NE MOGU DA VJERUJEM KAKAV NIVO NEOZBILJNOSTI VLADA PO FBIH - OVO JE NEVJEROVATNO!!!
Pa vazda se govorilo da treba imati jedno dijete za granapa tzv. granapče!
@metal tvoj brat naprimjer https://www.jutarnji.hr/vijesti/top/koronavirus/video-vucic-na-pozornicu-doveo-uglednog-doktora-uslijedio-je-nastup-o-kojem-prica-cijela-regija-virus-je-smijesan/10025794/
Ovo je samo testni virus. Zamisli sta bi se desilo kada bi se poceo siriti virus od kojeg umres u roku od par sati.. ovo je dokaz koliko smo slabi glupi naivni panicari i ne razmisljamo svojom glavom. Opasnost ovog virusa je mnogo manja nego sto nam se servira.
ma ovo je ženka korona a kad koron dođe tek smo.ga naj..ebali?👌
Svaki naućnik pa i ti imate viška čipova pa vam poneki i pregori!!!
Pocet cemo graditi tzv herd imunity.. I broj ce se pocet stabilizirat.. Jer su ljudi onda imuni i ne prenose dalje.. Samo dok malo izgori medju svijetom
@DYuppie sad smo ko indijanci, kad su im evropljani donjeli svoje bolescurine
što nam svaki hurac pametuje, a mi im svi redom vjerujemo, ovakvi stručnjaci su do jučer ismijavali virus, a sada kad vide opasnost druga teorija
@mrExxerr Nisi ni pročitao do kraja.
Ako smo orezivjeli 4 godine rata, prezivjet cemo i ovo ✊
@DYuppie Tko nije preživio rat neka se javi: (...) Šta, nittko se ne javlja? Znači svi preživjeli, pa će i ovo ;)