Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CUVAT i radit na UJEDINJENJU i JACANJU drzave i BiH-e i NJENIH institucija!Osnovat FORUM gradjana demokrata ZA BiH-u gdje ce bit clanovi i diskusije svih GRADJANA-DEMOKRATA-INTELEKTU ALACA-FILOSOFA-POLITICARA-VJERNIKA svih vjera KOJI se OSJECAJU Bosnohercegovac-Bosanac! NE OCEKIVAT nista od politicara,ima par casnih(znaju na koje mislim),GRADJANI su ti koji trebaju PREUZET Drzavu u ruke! Skinut s vlasti sve fasiste i lopove,izdajice i lukave hinje koje opstruju blokadama svaku reformu i funkciju demokratske BiH-e! GRADJANI ORGANIZUJTE jedan forum DEMOKRATA svih gradjana BiH-eu u Sarajevu i na ULICE za PROSPERITET,EDUKACIJU,EKONOM IJU,KULTURU,DEMOKRACIJU i Ulazak nase drzave BiH-e u EU-u! BiH4EVER
Hvala Bogu da procitam nesto NORMALNO i pozitivno! DEMOKRATI na ulice i u DRZAVNE institucije za jacanje drzave Bosne i Hercegovine!USTAV svih gradjana i Jedan Predjednik koji ce bit na vlasti cetiri godine ko u svkoj normalnoj drzavi! SMRT fasizmu SLOBODA narodu!DEMOKRATI BiH-e UJEDINITE SE! BiH4EVER!