Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"NATO vježba pokazala spremnost bh. službi: Imamo znanje na svjetskom nivou, ali ne i opremu" Vidjeli smo to znanje na požarima i poplavama.
@boro975x2 dzabe ti znanje kad nemas camac/vatrogasnu opremu, poslat cu ja tebe u pozar koji se krece prema tebi sa 3 strane sa 25l vode na ledjima pa gasi, pobjegao bi za 2 sekunde ili da kroz bujicu neku plivas da nekoga spasis.
Kakvo bolan znanje...gledao sam kad zapaljenu cisternu na cesti pocnu gasiti vodom pa jos vise plamen bukne, onda tek cekaju 40 minuta kamion s pjenom. U drugom slucaju, iz auta se povrijedjeni vade i ubacuju u kombi bez ikakvih provjera ima li povreda kicme, ko da se krompir vozi... A to su sitne stvari u odnosu ove koje se vjezbaju pa opet nema znanja, a zamisli da zatrebaju ova svemirska zelena odijela...
dace Bog/Allah nece biti nepogoda ni izliva niti hemijsko-biološko-radioloških incidenta.......
Nadje i ova zgrada svrhu.
Sa onolikim parama koje se bacaju na auta politicara ste do sada mogli imat i svjetsku klasu opremljenosti al' *ebo prioritete, bitno je da se Baqir voza u najnovijem Audiju.
@MinoDerlin Kakav je grdan zasluzio je samo Jugo 1993. godiste i to jedva.
@MinoDerlin Trebao bi se voziti tramvajem, da malo cuje i vidi u kakvoj sirotinji je on "predsjednik".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sve je to fino ovako sminkat se pred kamerama , a kad su pozari bili nigdje nikoga
Da nema BiH cemu bi se svijet smijao😂
naravno jer imamo iskustvo sa ratovima, smiješno je porediti nedaću i rat, al nema podrške a ni profesionalnosti
MUP SBK potvrdio. Zasto ne objavljujete, Klixe? https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/crna-hronika/mladenci-napali-maticarku-u-kiseljaku-vrijedali-jer-je-bosnjakinja/276195 https://faktor.ba/vijest/mladenci-napravili-incident-maticarki-u-kiseljaku-trazili-da-se-ukloni-ime-balinkure-sa-vjencanog-lista-266423
@katonix Treba ih izmajorizirati za sva vremena. Zeljko Komsic 2018.
kao i za svaku drugu je*enu djelatnost.
Znači... imamo svatove ali ne i *urac! YeeeY!😬😅😂
Nešto kao impotencija. Imaš s kim, al nemaš s čim.
https://faktor.ba/vijest/mladenci-napravili-incident-maticarki-u-kiseljaku-trazili-da-se-ukloni-ime-balinkure-sa-vjencanog-lista-266423 Klixe objavi vijest. Rvacki fasisti iz kiseljaka i dalje nastavljaju.
hebacemo im majku ustasku, najvece hinje na svijetu.. treba pustit srbe na njih
Imamu zapalio susjed(Bosnjak) auto iako je bez dokaza najlakse "zapalit" patriJote da su "zlocesti" Hrvati za sve krivi, bosnjacku djecu izveli iz autobusa, a u 20god. bilo slucajeva kad su i hrvatsku, ali je ovo odjednom vijest bas ovih dana...i sad ovaj vjencani list? Opet paljba po hrvatima pa opet prizemljenje nakon sto istina izadje na vidjelo ili?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)