Sastanak u MVP-u
0
NATO u aprilu prihvata zahtjev?
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ulazak u NATO potrebno je osim politčkih uvjeta ispuniti i uvjte koji traže više ulaganja u vojsku. Naše vlasti tu nisu ništa učinile, a ministar Cikotić sere li ga sere. Nas samo mogu primiti u NATO da nas oni ouku, obuju i hrane, a što se tiče naših političara njima je žao odreći novca koji bi morali uložiti u vojsku. Zato molim ministra Cikotića da ne laže javnost jer bi to u pravoj državi bilo krivično djelo. Izvoli ministre reci koliko je uloženo u opremu za vojsku ( oprema nije samo uniforma) u zadenjih 15 god, zapravo od kada je rat stao.
Za Pipu: Ako trazis odgovor, evo ti ga, majmune sovinisticki. Ako neko dobro radi, nema veze kako mu je ime...
Prepali se rokanja. Jos malo pa ce nuditi sami skidanje viza. Slicno kao u 90-tim sto su nudili kredite. Nazalost, to je sad nezaustavljivo, ce*tnici su zapoceli nezaustavljiv proces ka rokanju. Bosnjaci, ne spavajte mirno, rata ce biti! Vrijeme je da se rijesi to jednom za sva vremena. Prljavi cet*nik se smiriti moze samo kad dobije po guz*ici. Do tad ce traziti vise i vise.
ma da, jedva cekaju da im uputite specijalce bradate da se mogu raznositi po svijetu
Kakav bolan NATO, mi hocemo Arapsku Ligu
al\' u guzici!!!!
Po kojem kriterijumu,tko je propozir\'o i odlucio da ova doticna genocidasica bude predsjednik koordinacijske grupe za integraciju BiH-e u NATO?CEKAM danima odgovor i nitko da ga DA?! SKANDALOZNO! Hvala norveskoj na podrsci! BiH4EVER!