Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moji ministri odbrane,ko ste vi,sta ste vi,kako ste dosli na pozicije...? kad ne postujete odluke Ustavnog suda ,kad se pravite ludi da ne znate sta vam je posao,kad ne znate kome ste i zasto polozili zakletvu...kad vam NATO mora pojasniti sta znaci zakletva o odbrani drzave...Vi ste nikogovici ,sa vama nema srece ovoj drzavi i narodu,ne mozemo se osloniti na vas jer ste neodgovorni... Jos uvjek vam nije jasno da je rs paravojna tvorevina iako imate presudu iz Haga smece jedno!
rs paravojna tvorevina-PISES O USTAVU A SAMA KRSIS USTAV
@SmetaNjimaRSaNEdanRS hahaa Ustav je samo jedan a to je Ustav RBiH nakon dejtonskog SPORAZUMA presao u Ustav BiH . Prodaji mu^a pod bubrege negdje drugo! Ova zna sta tacno pise u mirovnom sporazumu .Usput da te nepomenem da je rat davno zavrsen.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Da u Bosni postoji opozicija (kao što je ni za lijeka nema), komotno bi se mogli raspisati vanredni izbori jer u državi nam vlada anarhija iliti bezvlašće. Članovi Predsjedništva rade šta i kako hoće, odluke Ustavnog suda ignorišu, to ne vrijedi za njih, oni su iznad zakona (tzv. bijeli međedi). Ministri u Vladi ne jebu odluke Ustavnog suda ni 2%. Zamjenici ministara još manje. Sudije Vrhovnog i Ustavnog suda se i ne obaziru na odluke koje su sami donijeli.
...Tužilaštvo ne hapsi gore navedene zbog nepoštivanja Ustava i ustavnih odluka i presuda. Kriminalci se puštaju na slobodu. O odlukama Međunarodnog suda za ljudska prava niko ni da se počeše. Preuzeto od A.T.
@Boba70BG Bob, krajnje je vrijeme da odrastete .Prestanite se ponasati kao razmazeno djete kojem se nudi cokolada a ono je uporno baca u smece i kasnije kad ostane bez slatkisa kmeci kako mu niko nista nije ponudio.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta imamo mi sa nato. samo ako imaju kakvih para dati mogu slobodno ostaviti.
Kao što neko reče ovo je prostor koji kontroliše NATO pakt. Dodik i kompanija nisu ni svjesni da će tek sad da pravo najebu, jer na mjestu SAD-a nije demokrata nego jastreb republikanac. Mene pravo čude Srbi. Budaletina Šešelj nosi majicu sa likom Trumpa, a tek će taj da im ... sve po spisku.
Ko je Srbin i srpskoga roda, i od srpske krvi i kolena, a ne došo na 9. Januar, taman posao izgubio, od ruke mu ništa ne rodilo: rujno vino ni šenica bela! Ne imao poljskog berićeta, ni u domu od srca poroda! Rdjom kapo dok mu je kolena!
Naime, Ministarstvo odbrane BiH jutros donijelo izmjenu i dopunu odluke prema kojoj je odobreno slanje Vojnog orkestra u Banja Luku 8. Januara. Prema izmjeni, odluka se ne odnosi na 9. januar. Kada je u pitanju angažman počasne jedinice OSBiH, Ministarstvo odbrane očekuje očitovanje Predsjedništva BiH.
da nađe rješenje za događaje 8. i 9. januara.
Ni pametni Pravoslavci niti Muslimani a bogami ni Katolici neznaju sta je ispravno a sta ne. Niti jedni niti drugi neznaju sta slave niti je bilo koji dan toliko bitan da se svadjamo oko toga. Svi ti dani su nastali iz neke dubioze koji se za 100 godina nigdje nece spominjati.
koja ba vrs to su bili četnici i učestvovali u stvaranju miloševićeve, šešeljeve i dražine velke srbije. ja se odrićem vojske koja slavi četnike genocidaše i etničko čiščenje
@MavroOrbini hebo li ti kvaka sve živo četničko kopile
@izgodaninezgodan Kako sad neće biti ni Amera ni EUrope...Kad je to sad?Da znam,kad počinje to...
Ovo je Nato prostor
apsolutno nebitno sta misli nato...uostalom oni zamoljavaju ministarstvo da nadje rjesenje....posto s erjesenje ne moze naci bit ce kako dodik kaze...
@JoseDeLaMata ...cini ti se....nato bez amerike ne smije da prdne....jos 15 dana i dolazi tramp...
O čemu mi ovdje pričamo molim vas? Senade pa kažite molim vas. Ma Hajte molim Jel treba o tome da pričamo? Ma dajte molim vas evo o tome ćemo da pričamo
koja smo mi odvratna drzava....bogu plakati oko cega smo u stanju da se posvadjamo...
Ja sam ti rekao sta je rjesenje....
mozda si i u pravu....ovo ne vodi nigdje....razlaz i vozdra
traziti unitarno uredjenje u drzavi gdje zive tri jednakopravna naroda je zlocin
Niko to nije trazio sem rs uz podrsku Covica. Nudi vam se godinama normalan zivot a vi necete ,po meni i ne morate .nikom ne klecimo.
@Muha994 moga bi se iznenaditi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi na proslavu,svi do jednog vojnika,naravno SRBINA...ta će Nato spiša da priča...nije Srbin,ko ne ode na proslavu 9.Januara...hebeš otkaz,od toga nema ništa....samo na prasiće,muziku i ostalo...budite hrabri,budi u inat NATU,budite jednostavno SRBI....
Ko je Srbin i srpskoga roda, i od srpske krvi i kolena, a ne došo na 9. Januar, taman posao izgubio, od ruke mu ništa ne rodilo: rujno vino ni šenica bela! Ne imao poljskog berićeta, ni u domu od srca poroda! Rdjom kapo dok mu je kolena!
@Dopeman Po čemu si zaključio,da bih ja mogao biti Srbinom...Nisam...ali oni ovako razmišljaju...ovo je čisto zaključak...a takvi kao ti,to okarakterišu kao nacionalističku retoriku...
BiH je prostor NATO pakta
trebalo bi te natovce privezati za bandere. okupatori odjebite
ne može , jer je dodik počeo Ruse dovodit, sad moraju doć i amerikanci