Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nataša Kandić je heroj Srbije, ima veća damu od cijele VRS I JNA zajedno kapa dole
Za Natasu Kandic Petra Lukovica, Cedu Jovanovica , Nenada Canka Gojka Berica Ivana Lovernovica , Milu Stojica i Marka Vesovica dajem 300 000 SDA ovaca
@operacija labrador naravno. vise vrijedi gouno marka vesovica nego cijeli dezmaludin latic tzv intelektualac koji je branio Bosnu iz Ljubalne i Zagreba a kojem treba 7 godina jahanja na magracu do gornjeg vakufa
Kmeee kmeeeee haha, Ratko bog ti podario jos stotinjak godina zivota :)
Ovako u pelenama, i s jos dva-tri mozdana pa nek pozivi i dvjesta...
@vizitor AMIN JARABI
Nakon presuda o genocidu MORAJU se poništiti REZULTATI GENOCIDA (SMRT TVOREVINI)! Bosanski srbi,nakon genocida i zločina najgore vrste koje su počinili u Bosni tokom agresije,nemaju više apsolutno nikakva prava niti na JEDAN PEDALJ bosanske zemlje,...Servima pripada onoliko SVETE bosanske zemlje koliko mogu iznijeti na cipelama!
@Hocurevizijuu ...prevedi šta si rekao,nešto ti nije uredu sa tastaturom...?!?
@Hocurevizijuu treba staviti prevode na ovaj kliks hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
meni je najcudnije mozak kod srba...i njihovo razmisljanje cuj genocid nisu napravili srbi nego bosanski srbi tj VRS a kada se spominju mladic i karadzic onda im je on general bez obzira na nedjela koja su vrsili... pametni ste ne dao Bog nikome
Evo i Soroseve miljenice :)
@EbuVlah1463 Ovo je najfinastije sto sam mogla napisati za doticnu gospoju.
@EbuVlah1463.... hihihi jel ti to meni tepas
Samo smrtna kaznna je zadovoljavajuca
Sada ih treba tuziti u salzburu kao sto su to ucinile hrvatske civilne zrtve. VLADA Crne Gore u narednih deset dana mora isplatiti odštetu po tužbama više od 200 Hrvata koji su bili zatočeni i mučeni u logoru Morinj u Boki kotorskoj 1991. i 1992., javljaju u srijedu crnogorski mediji.
Ovakve spodobe moze voljeti samo Bosnjo i majka oca mi.
@JamesuDinnnn Duhovito no ako kopi pejstujes jos deset puta bice jos duhovitije.
@EbuVlah1463 Ja za svojih 25 godina zivota od najvecih desnicara do najvecih ljevicara ne upoznah nijednoga Srbina kome se nije gadila Natasa Kandic. Ona govori samo u ime svoga dzepa.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pogani izrode srpskoga roda jesi li jedva docekala da prospes malo svoje mudrosti koje imas nepresusan izvor?
NA VELIKU NEPRILIKU. PODVLACIM VECINSKA SRBIJA JE PROST ZAO I PRIMITIVAN NAROD I IZ TIH RAZLOGA NE SHVATAJU I NERAZUMIJU OVAKVE INTELIGENTNE OSOBE KAO STO JE NATASA KANDIC I ZATO IH MRZE I OSUDJUJU. POTPUNO BI SVIJET I ZIVOT BIO SRETNIJI I BOLJI KADA BI NA NASIM PROSTORIMA CIJENILI OVAKVE OSOBE A NE ONAKVE KAO DODIK I DRUGI IDIOTI BILO KOJE NACIONALNOSTI.
Sta vise treba da se Srbija jedanput urazumi, umjesto nekih vidova konstruktivne saradnje da se otkaci teritorijalnih pretenzija prema BiH, pa ako to u posljednjih stotinu jos nije ostvarila, osim sto je svim gradjanima ove zemlje ostvarila strasne zlocine, siromastvo mrznju i fasizam. Nikakvo negiranje presude ne moze stvari promijenuti, osim sto takvim izjavama mogu od strane MZ ocekivati jos teze reperkusije.
Poveo Mladić malog srbina u boj, dođoše oni tako na prvu liniju a mladić malo malo pa ode u šumarak srati, malom srbinu to više dosadilo pa ljutito odlazeći sa linije povika “odoh ja ratovati u svom šljiviku makar ću ga potoriti”
Doslovno svi predstavnici svih politickih struktura RS-a precizno znaju da je Mladic bio jedan od izvodjaca monstruozne agresije od strane Miloseviceve Srbije i da su pocinjeni strasni zlocini. Koncept stvaranja RS-a su izvodili likvidacijama i progonima nesrba. To je svakome jasno da to nije prirodan niti pravni proces, pa iz tog osnovnog razloga RS je nastala na zlocinima. Svako negiranje presude je jednostavno mesetarenje i politikanstvo u svrhu opstanka na vlasti, sto je vec opste poznato.
Dok je ovakvih ljudi kao što je Nataša ima nade za pomirenje na ovim prostorima. Radikalizam bilo kojeg naroda na ovim prostorima nas ne vodi nigdje, osim u propast.
Pogledajte intervju Vladimira Bebe Popovica na Insajderu i sve ce vam biti jasno. Sve dok se ne otvore tajni dosijei i dok se ne rasformira Drzavna Bezbjednost , bice ovakvo stanje nacije u Srbiji . Sve sto je zla i problema ,sve dolazi iz te sluzbe .
i dok im spijuni budu sjedili kod bakira u kabinetu