Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prelijepo i predobro. prvi put da mi se nesto svidja kao ovo.... haj pocnite ovo praviti
Pokusaj opisati, sta ti je prelijepo? I samo mi nemoj napisati - sve, jer time neces nista reci. To da Vidikovac zasluzuje reprezentativni objekat, znamo svi.
samo ne kontam sta Ivo Komsic, kiseljacki ratni profiter objasnjava na ovoj slici!?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Pa sve je bolje nego gledati ratne ruševine. Još ako je BAkir oslobađao ovu kotu za vrijeme rata , nek sam sebi otvori spomen ploču ! Kuš ljepše !
Mile jučer izjavi za Srpku TV da ga je strah BAkira, pa ne smije u Sarajevo. BAkire ne pojavljuj se gore da nam ne plašiš goste !
@plaq ...o sinu baketu, materi halidi, ocu aliji... na AlfaTV videu: https://youtu.be/h6s2nSKGamE pod naslovom "A ovu vreću za mog Bakira"
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Uništavanje prirodnih ljepota, pejsaža i gradskih jezgri je postalo stvar ponosa u ovoj nagrđenoj zemlji - arhitektoska i urbanistička mafija, podržana od primitivaca, malograđana u načelničkim foteljama opština, pretvara ovu lijepu zemlju u turbo-folk vašar za mase koje uživaju u bezukusu u svakom pogledu! Od Ilidže i Vrela Bosne, preko starih gradskih mahala, pa do livada Treskavice, polupismeni stranački vojnici haraju i uništavaju, bez straha i odgovornosti.
Nasukana zemlja u očaju: Pogledajte kako će izgledati BiH nakon izbora
Samo se prave objekti za trošenje novca, dajte malo za "pravljenje".
Mene vise podsjeca na nosac zrakoplova/aviona , nego na kruzer.
@tukelje svaka čast za komentar, sve patrioti u smislu"Bosnu voli, kupuj strano"!!!
Nema para, da se razumijemo ni u Srbiji vele nema, čak manje , pa i u Hrvatskoj baš, ali je "klima" drukčija i ljudi su drukčiji, kao i kakva takva perspektiva za mlade, ovdje mnogo toga fali, pa vidiš da i Dinu Merlina po Sarajevu prozivaju i ogovaraju, nemoj misliti da i on neće kofer u ruke skoro, možda kao i Džumhur u BG, mada u to ne vjerujem!!
kongresni centar, garaza, ...? kome to treba na Vidikovcu pa ce sve bit nedostupno normalnom svijetu?
@haris.svraka ali u Sarajevu je očigledno zavladao ruralizam i primitivizam, Sarajevo olimpijski grad, a nigdje utrke svjetskog kupa, niti iko hoće da se potrudi,ne postoji ex-olimpijski grad danas u kojem nema utrka!!!! Zagreb na brdu uz snježne topove organizuje kup, muzej zatvoren... Mora se nešto mijenjati u smislu rada, vidiš ni Srbi, ni Hrvati više neće da daju pare Sarajevu, neće se moći samo od budžeta živiti, ćevapa, neke multietničnosti, duhova i sl. gluposti ..
Vuk, sve ovo fino poredao - ali bi trebao da nam pojasni ko je ivestitor ovog nasukanog projekta. Ime Vuče, i m e! Kada kažeš ime biće sve jasno!
Grad Sarajevo, zato je i došao da pokaže nadležnima.
@manamana - od kojih para? Grad Sarajevo je zadužen za slijedećih 10 godina, po čitav buđet!
nigdhe takmičenja svjetskog kupa, a u Zagrebu na brdu Sljeme svjetski kup u slalomu!!??KAKO??? Protiv ovoga nerada govorim, imaš sve uskive, a samo kukanje, protesti, birtije, ćevapi, vidikovci, pjevaljke....
Pa što onda tamo ex-Sarajlije s djecom nastavljaju živjeti?? Izuzev Hanke, Halida, Harija, Elvire koji su u Njemačkoj i sve ex-zvijezde Zelje i Sarajeva u Francuskoj!! Ruku na srce tako je, možda bi više volio da krivo pišem, ali tako je!! Očito je problam u nama Sarajlijama i kulturi trenutnoj!! Zatvoriti Zemaljski muzej??? Nerad:pogledaj planine npr. Igman, Bjelasnicu, Jahorinu, Trebević, nig
opet vam kažem kad je sve u Sarajevu i Sarajlijama tzv. "sarajevskom duhu" lijepo zašto grad napustiše i nikad se više neće vratiti:Brega,Lipovača, Čola, Gertruda, Emir, Djuro, Nelegalne , Pape, Meša, prof. Stojanov, Sanela, Hari, Halid, Elvira, Faruk, Radovanović, Varajić, Enis, Haris, Škoro, Janjuć, Pravdić, Zijo Valentino, Amila, Kornelije, pok. Čobi, Kemo, Jozić...... Pogledajte BG i ZG!!!
Nema para ovdje, a mnogi možda ne žive tu, ali su često na sarajevskim ulicama.
Više os pola nisu Sarajlije.
djuro, Nele, emir, Sanela, Škoro, Janjuš, Jozić, Čilić Josip, Radovanović Ratko, Varajić,... ko je kriv svemu ovome??? Pa što svi odoše, umjesto da razgledaju po Sarajevu???
Ne lupaj, i BG i ZG su pretrpili ogromne demografske promjene, rat, nezaposlenost, lakse naci posao vani nego prije...
Zato što su Vlasi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
za Tukelje u pravu si,to što 70% u gradu živi od nerada, tj. budžeta daje opravdanje što su grad napustili:Čola, Brega, Pravdić, Lipovača, Gertruda, Neda, Elvira,,, Meša, Hanka, Pape, Halid, Hari, Haris, Faruk.. i što je najgore na pamet im ne pada da se vrate!!! Zagreb i Beograd su daleko ispred! Sad imate Sandžaklije, Arape, Podrinje.. Radite nešto od birtija i ćevapa, sjećanja, se ne živi!!!!
pa jbg vecina ih je pobjegla od rata......a s obzirom da neka vrsta rata i danas traje nisu ludi da se vrate
Sve je lijepo, divno, krasno aaaa ko je investitor je ocito tajna.
Arapi