Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bakir vjezba bosnjake...da vidi koliko mogu da izdrze pod vodom bez vazduha i plate :)))
Jel ima neko da se seca da je u Jugi nekad nekom kasnila plata 5 meseci??
RS ovim negiranjem Bosanskog jezika,pokušava maksimalno otežati život Bošnjačkim povratnicima. Ako sud u BiH može tolerisati ovako nešto,ovaj predmet već bi treb'o biti predat Europskom sudu.
A svi mislili da se od "patriotizma" i "nacionalne osviještenosti" živi... Zašto više padate na tu priču? Još nastavnici. Khm... o čemu sam ja ono pričao neki dan: kidnapovanje emocija.
Inace iz Nove Kasabe potice velika nada bosanskog fudbala Nedim Hadzic
sda se zalaze za besplatno obrazovanje za sve...al bukvalno
Zašto mali beduini ne mogu da izučavaju nepostojeći Bosanski kmeeeeeeeeeeeeee
hahaha pa zna se ko ustavri ima beduindske krvi, nemoj bre da lazes samog sebe.
Jest Šemsudine Ollaha ti. Jarane šta ti misliš šta su Srbovi radili sa mlaaaaaaaadim muslimankama u tih 15-ak Dženocajda nad Bolešnjacima hihihihihihi
U Novom Šeheru plate redovne, kasabe tradicionalno zaostaju za većim urbanim centrima.
Sramota! Skola je osnovana da djeca iz RS pohadjaju nastavu na bosanskom jeziku. I onda tipicna bosnjacka politika: u Kasabi se brani Bosna, ne damo bosanski jezik bla bla, i ljudi salju pare a Ministarstvo niti je prijavilo i osiguralo nastavnike niti im daje platu. Fuj
ja sam se rodio u SDA, ima da se bojite
Hebali vas edukatori i kasaba
Koji umobolnik moraš bit da 5 mjeseca radiš bez plate?
prica se da ce adil zamjeniti bakira na mjestu predsjednika sda?...
Pa šta sada....???
Nadrealisti su rekli: sve se moze kad se hoce.