Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao jedan od organizatora otpora svjedok sam vremena i pokusaja da se sakrije istina. U Brckom je na zlocin Arkanovaca i srpskog sljama uzvraceno slicnim postupcima. Ti bosnjacki otpadnici su izivljavanjem nad zarobljenicima sami sebe diskreditirali i obezvrijedili pravedni otpor agresiji. Vodjeni propagandom radija Slobodno Brcko, ekstremizmom dr. Mevludina Hasanovica i presutnim odobravanjem clanova ratnog predsjednistva (koji su se hrabro skrivali po Maoci i G.Rahicu) nanijeli neopisivu mrlju i nenaknadivu stetu opravednosti nase borbe... Zbog istine, pravde i pomirenja, te zajednicke nam buducnosti u BiH, pravosudni organi su duzni procesuirati te pojedince radi svih nas i suzivota na ovom prostoru. Ne stvarajmo mitove, jer oni su svima nama upropastili zivote!!?
Sjecam se toga ,taj tip je dobio par samara kada je zarobljen.Bio je cet.ik i opet je pusten,a ove kukavice pobise toliko civila u Luci Brcko.Nas narod je toliko naivan....