Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako treba kritizirat politicare argumentima izneses mu i istreses,a ne kao ovi scepici za bakira vrece zlata neke spominju, pokro ovo pokro ono a nidji dokaza,zlatne kasike a nidji dokaza da je to alija ikad izrekao,najveci im dokaz skupljala hanuma Alina pomoc u turskoj i et nije donijela scepi da on proslijedi beogradu kolkoj skupila kg zlata pa da to zlocinac arkan otme i podijeli sa scepom.
Kad će kod nas Zakon o konkubinama doći da se više ne skrivamo hahaha
Heh. U pravu si. Kakvu sam ja konkubinu imao dok sam student bio...uff. Valjalo je to sakriti od djevojke, a ne ispasti ofiran. U svakom slucaju lijepo sjecanje.
Heh. U pravu si. Kakvu sam ja konkubinu imao dok sam student bio...uff. Valjalo je to sakriti od djevojke, a ne ispasti ofiran. U svakom slucaju lijepo sjecanje.
Da vam ja nesto kazem. Na izborima pobjeduje NAZALOST Bakir SDA. U to cete se uvjeriti 12. oktobra. Al izdrzat ce nekako ova omladina jos cetiri godine. Izumrjet ce ovi stari sto ih Bake kupuje s kilom kafe pred izbore. Ne mogu da vjerujem koliko je nas narod slijep.
Ne do Bog da on pobijedi,a na pošten način sigurno neće.Svima je poznato čime se sve služi da dobije glasove
Ima i starih koji vode bitku za mlade. Nećemo izumrijeti dok Žutog nevidimo na podu!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Tek na ovakvim stvarima vidi covjek ko se sve kandidovao
@ ja vidim po obrazovanju. kad vidim domaćicu na predizbornom letku, dođe mi da se roknem
Hahahaha, pa isto kao dam domaćica vodi Državu sve ove godine. Možda bi bilo i bolje, jer domaćica je EKONOM I EKONOMIĆNA JE, a uz to i praktična. A vidi ove? :))))))))
hahahahahha konkubinama!
:))))))))))))))))))))) "konkubinama" :))))))))))))))) ...pa, dragi bože, pocrkaćemo ti od smijeha...
...konkubine su ti ljubavnice srednjevjekovnih kraljeva...udario sds-ov politbiro "književnom artiljerijom" :))))))))
Iduce izbore ocekujem neki reality show tipa big brother.. Zatvoreni 30 dana u domu naroda.. A mi pratimo svaki korak ko s kim u zahodu zajedno vrsi nuzdu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)