Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet tipična piramidiotska demagogija o foteljašima, za tvoju informaciju, istraživanja na Visokom koštaju 250.000 KM. Sigurno su \"foteljaši\" od svojih OGROMNIH plaća mogli sami organizirati istraživanja.
Nisam bas siguran u postojanje piramida, ali sam ipak na strani Osmanagica.. Kraljevski grda Visoki na tom mjestu propada vec godinaaaaaama, a oni se sada nasli da ga istrazuju.. Trebali su ga vec davno istraziti, zastiti i sve ostalo.. Da nije Semir krenuo sa pramidama nebi se ni oni sjetili kraljevskog grada. Tesko je njima bas napustiti fotelje i klimatizirane prostorije i malo izaci na teren..
Samo naprijed, majstori. Poseban pozdrav Mirsadu. A svim objektivnim pitanje: Da li vam je sada jasno zašto je piramidalni kult digao toliku galamu protiv Zemaljskog muzeja, naše najstarije kulturne ustanove, riznice naše prošlosti?
Ovi piramidioti damanhurski i njihova prevarantska religijska sekta sa kometarom zizzoa nastavljaju da vrijedjaju i omalovazavaju rad na arheoloskom nalazistu u Visokom. Kakvi turisti u Visokom, vi damanhurski lažljivci, zamajavate narod lažnom nadom. Vasa sekta je lažljiva, njena ideologija pokvarena.
vidjeli iz zemaljskog muzeja da dolazi hiljade i hiljade turista na piramidu pa i oni odlucili da malo zarade para na osnovu semira osmanagica.