Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HARAMBASA KOPILE GENOCIDNO ZA ZRTVE MUSLIMANA ZNAMO I SVIJET ZNA SAMO UBRZO CE SVIJET I SAZNATI ALI I ZNA SAMO SUTI O ZLOCINIMA SREBRENICKI MUSLIMANA NA SRIMA U TOJ ISTOJ KAMENICI SU BODLJIKAVOM ZICOM DAVLJENI PECENI SJECENE USI U TOJ KAMENICI GDJE ISKOPAJETE SVOJE MRTVE STRAVICAN SE ZLOCIN DESIO NAD SRBIMA TI TO KOPILE NEZNAS HOCES ASIME FOTOSE ZRTAVA IMAS NA STRANICI SAMO ZA TEBE HARAMBASA SRPSKA POLITIKA UKUCAJ I UZIVAJ KRVNICE U ZLODJELIMA SVOJI MUSLIMANA NAD SRBIMA GEBELISTICKO GENOCIDNI IZMETU
Gdje su sada oni sludjeni genocidai da se suoce sa rezultatima svog junastva nad civilima koje su prvo odvojili od supruga i djece i pobili kao junaci svima dobro znani. Ociti junastvo genocidasa pljackasa,siledzija i subarasa je jedino sto mogu ubiti civile vezanih ruku dok smo na liniji fronta ovue subarase ubijali gazili i tjerali mi ih nismo mogli stici koliko su brzi bjeseci i ostavljajuci silnu tehniku i oruzje od koje su poslije ginuli.Vecih kukavica na borbenoj liniji nisam vidio a bio sam i u Hrvatskoj ista govna samo su opasni kada se dograbe nenaoruzanih civila..Nikada halaliti izdajnicima necu sto potpisase izdaju u Dejtonu pa sad opet moramo dovrsiti ono gdje smo stali 1995,Ispred BL a tako smo bili na putu prema Drini.Ameri su racunali da ce ovi genocidasi doci tobe ja sam tada rekao kao a sada da jedini rijecnik koji razumiju je ono sto im stigne kroz oluju i dzehenemsku vatru. Kad tad ce mo morati genocidase poslati tamo gdje svo vrijeme zele i sanjaju a to je septicka Smrdija.
E OVO JE NAS REALITY SHOW