Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledate li ovo Bakire, Zeljko, Fadile? Gledate li?
@CapCarap to ih zanima ko lanjski snijeg..kao da glasači biraju na osnovu nekih rezultata vlasti
STA DA GLEDAJU, BOLI NJIH BRIGA. NEMA NABAVKE AKO NEMA TALA... PA STA SE CUDITE???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
STA IMA CAP CARAP
Prema zvaničnim podacima, nakon primanja covid vakcine u periodu između 14.12.2020. i 04.02.2021. skoro samo u Americi su 653 osobe umrle, a 12.044 ih je sa drugim teškim posljedicama vakcine. https://childrenshealthdefense.org/defender/vaers-injuries-covid-vaccine-cdc-data/
Najnovije: u staračkom domu u Berlinu od 37 vakcinisanih, 6 preminulo nakon 24h, a sedmom se bore za život. Sve prijavio zaposlenik staračkog doma, koji je svjedočio nehumanom tretiranju starijih osoba itd., te je njegov advokat u petak podnio krivičnu prijavu protiv davaoca vakcina zbog ubistva nemoćnih ljudi. https://2020news.de/videos/20210213_online_Ad-hoc_6_Impftod_in_Berliner_Altenheim_.mp4
čista propaganda, vakcinišu po čak 30 ili 40 odabranih, i od toga prave čudo.Totalno nebitno dok ne pocne (ako ikad pocne) masovna imunizacija
Poligon za testiranje vakcina
Bakire dali je Sabija obezbjedila vakcine za svoje zdravstene radnike. Zivi cirkus od politicara .
@RemoveOpanak Svicarac? dzess, nisam te prepoznao!? Gladni smo u TK!:(((Ne znam za tebe, ali imas li hljeba malo u kuci? Kad ogladnimo dovoljno, pojescemo ti sve sto imas....ne ostavljaj nas gladne! Znas sta kazu za kupoovinu socijalnog mira??
Ja vijesti i kur..a, cuj 40 vakcinisano, pa kako vas nije sramota. Nema, vijest dana kao sto je gorivo poskupilo za 0,05 KM, jos ona pita gradjanje kako ce se to odraziti na vas budzet..
Ako ih pola preživi,dobro je.
Mogu li cuti neki mudar komentar dexurnih SDA botova, imena im necu spominjati nisu vrijedna. Porucio bih im da ne pisu ono u sta ni sami ne vjeruju. I ne preskacite terapiju!
Dobro i super. Ako bude ok i bez reakcija da i mi naručimo iste.
Molim dezurne CDA hadalje, da se pocnu spremati, stekati.Ko ima familije izvan BiH, neka obnavlja kontakte! Ovi hadalji iz RS-a moraju dobiti svoju vakcinu iznutra, a ANTITIJELA i IMUNITET ce dobiti kada uhapsimo porodicu Causesku! Svi za jednog jedan za sve! Svako dobro dobro ljudi!
RS je bolji dio BiH.
@SaDrineSelam SpremaJ se ! Znas sta kazu sudije kod vec osudjenih kriminalaca??!....Nije mi jasno samo kako te CDA nije ischupala?? Da nije pedofilija? Nisi Hodza iz Bukovice, nema ko 'garantovati' za tebe...Sudija kaze, bice ovo brzo sudjenje! Bjezzzzz u Tuursku, rasprodaj to mehanizacije i gas.