Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji idioti, slika Bihaca stara 10 godina.
E moj jadnice izgradjeno je i te kako je izgradjeno... Pogotovo ovaj sami centar koji je kompletno preuredjen. Nemoze se prepoznati. Ti i ostali koji velicate lik i djelo c.e.t.n.i.ka Fikreta Abdica treba da se stidite.
@svasta; Ova slika je bila ista 90e.i nema nade da se uskoro vidi bolja. Sve sto imate to vam je od stare drzave i FIKRETA ABDICA, dok su oni gradili nesto ste imali. Zar ocekujete od Zlagumdzije, Izmetbegovica, Tihica i njima slicnih da nesto mijenjaju, oni vide samo licne interese.
ova slika Bihaca je od 2004. godine...dajte malo novine.