Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA DA....BRAVO NIP I CETVROKA...NASTAVLJA SE AGONIJA....OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA KOJU ZELIMO DA VIDIMO...POSMATRACI...NEDAJTE SDAU DA UKRADE I OLOVKU S BIRACKOG MJESTA...KAMOL I GLASACKI LISTIC...PUSITE IM ZA VRATOM...AKO TREBA OPET IZVRNITE VRECE I OPET BROJITE...AL NEDAJTE DA UKRADU NI TINTU S GLASACKOG LISTICA.
KAD JE OVO BILO NA NEKIM PROSLIM IZBORIMA?NIKAD....OPOZICIJA SE NIJE NIKAD VAKO BORILA ZA PRAVDU.BRAVO NIP,DINO I CETVROKU....A BRAVO I NAROD KOJI JE PREPOZNAO OVO I DOSAO DA PODRZI.OVO SU PORAĐAJNE MUKE JEDNE NOVE BOSNE I HERCEGOVINE.IZDRŽITE.PODRŠKA!
Brojanje glasova iz vreca nece rijesiti problem.Treba viditi, da li ima naknadno ubacenih glasova, koliko ima nevazecih listica,
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
STO JE NEKAD BIO STOLAC SAD JE ILIJAS.PODRSKA ZA CETVORKU.NEK BOLJI POBJEDI.NE SUMLJA NIKO NO SEKUNDE DA JE TO KANDIDAT 4.
DINO KONAKOVIC NAJBOLJI POSLIJERATNI POLITICAR U BIH
hocel hadzija ovo platiti sve? i zna li ta izludjenq masa da je na snazi zabrana okupljanja radi korone? i na kraju SDA pobjedila
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA!!!!!
do sad je cik utvrdio da su uspjeli citavog jednog vijecnika lazno progurat eto ta postena sda
Za neuke. Amar je naravno znao oko 21h da je pobjednik. Na osnovu informacija posmatraca sa svih birackih mjesta (33) na općini Ilijaš. Nakon toga brojali su se glasovi za vijeće. To je proceduralno tako. Čekajući te rezultate, stizali jedno po jedno biračko mjesto u OIK. E tada su skontali da imaju vremena pokrast vloju birača koju je NIP hrabro i odvažno spriječio.
Posmatrac bilo koje pol.partije ili stranke nakon prebrojavanja dobije licno od predsjednika BO zbirne rezultate .Svaki posmatrac javlja svojima rezultate koje onda oni tamo prostim sumiranjem daju rezultat na osnovu kojeg se zna ko je pobjednik.Clanovi BO i sami predsjednici su casni ljudi ,ali svugdje ima i onih koji to nisu.
Milicijo postupi po naređenju.Razlaz bagro.Ako za ostale vrijedi zabrana okupljanja vrijedi i za botove .
jednu vreću za Bakira
nije tzv "ilijas" vec je ALIJAŠ
Jalijaš
Aaa vidi Dovadzije zinula guza na poziciju,pokusava i silom,haha.Gotovo je Dovadzija,Akif je nas nacelnik.
Izbori i politika = obmana za siromasne,pijune,mahalce,male sitne ribice (osim ako eventualno neko nema direktnu korist). Ali pijuni nikada da skontaju.
evo prosli izbori, nebitno nebitno, ko god da je dobio.....i sta sad ? imat cete normalne plate? imat cete veci spektrum poslova (nesto vise od konobara, kuhara, molera i sl.) ? idemo u EU sada ? dobicemo autoput jel? dobit cete tramvajsku prugu do hrasnice? uredne tramvaje i trole ? obnovit ce se pruga od carsije do ilidze? e moje budale....pecate se na politiku a ustvari ste glasali da stavite ljude u fotelje za 2,3 milje mjesecno i to je to,nista vise.
SDA trazio brojanje i sad ima 1 glas manje.... intelektualci
Narod i pravda,, kako ti znas ko je pobijedio, jesil ti brojao glasove, i dovadžija proglašava pobjedu isto onaj nas u Srebrenici a nije sve ni izbrojano, gdje letite ljudi
NAJBOLJI IGRAC IGRICA NA BALKANU! OSVOIO 100.000E igrajuci! Video> https://www.youtube.com/watch?v=uqZmohn45tA
Jel ovo Ronaldo dosao na brojanje?
Ma gdje god je tjesno stari su zijan u odnosu na prethodne izbore