Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Adame, suknu vam ga Mile svima. On laje, vi potpisujete, i na kraju vi u zatvor ili sa kaznama, a on cist ko suza. Ma moze se Dodiku svasta prigovorit, ali je flegman ljudi moji ;)
😂😂😂😂
Islamistička politika vodi bih pravo u raspad...pozivati nekoga na saslušanje sa ciljem optuživanja zbog demokratskog izjašnjavanja građana rs o svome prazniku je čista glupost...takvo nešto možete provoditi kad proglasite kalifat i šerijat...
. OTKRIVENA DOKUMENTA: HRVATI PRODAVALI ISKOPANE OCI SRBA! Malo je hrvata koji su ovoga svesni... http://bit.ly/2faU5DU .
Viđe adresu ovog gospodina. Jel Bosanska Gradiška ili Gradiška ?
RAJA IDEMO RUSITI DO TEMELJA SDA I MUDZAHEDINE OVE SA SELA KOJE VLADAJU SARAJEVOM
pozivaju se komsije iz pederation da 9.janura dodju na festu koja ce biti enormnih razmjera...lp
Komšije vam samo kažu ne priznamo i nije po po ustavu, a vi napravite milionske troškove i opet ništa niste postigli. Sutra će biti isto, ali za nešto drugo, pa vi referendum, pa troškovi, pa proslave. Pametnije bi vam bilo da ste za ove pare napravili fabriku i zaposlili omladinu koja ode vani.
I moram uputit jos jedan pohziv,jerbo mi se vas dosta ibretilo,kazu nisu stigli copat....Sta cu kad sam vako merhametli ....Naci,spremla opijet nana onijeh pitijica od sunecenih kozica,sto pjani odza sunetio,pitijice su sa blagim okusom cune....Pozurte polahko je doc ce i majka Munira,a znate kolko je halava ta zenetna....Ete....Ko prije,njemu dvije pitijice!
Da,i djedo je narendo onijeh krmkovih papaka sto je sunetio nekolko dana u gujzici....Masallah!
@selam Salamurio u gujzici,pardon!
kad ti ga adam sukalo sukne ima da se poklopis usima
a dodik?
On nije dosao, nece doci i ne mogu mu nista.
Covjek nije pljunuo potpisa ni na jedan dokument. Ne mozes mu nista za verbalni delikt.
Koji je taj,braco?
Sto bas njemu poziv u svojstvu svjedoka,da nije sukalo isao na isto mjesto da glasa gdje i Dodik pa moze da svjedoci o tome.Sukalo iz Bosanske GFradiske,a Dodik iz Laktasa.Zanimljiv je ovaj nas sud.Logican.
Adam Sukalo je jos neizgradzen politicar i mislim dosta naivan.Al ako je neka je mozda mu bude neka dobra skola za buducnost.
Ovo je više reda radi.. Ako hoćeš dođi, ako nećeš nemoj..