Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokoj/ rahmet dusama svih nevinih zrtva rata na svim stranama. Ovo mi doista djeluje kao obicno plasiranje poluinformacije u javnost kako bi se ista i dalje trovala. Postoje teski zlocini za koje se precizno zna sto se gdje desilo, poput Grabovice, pa se jos ne zna gdje su ostaci zrtava… Besmislena politika koja samo rovari i trazi nacine kako antagonizirati javnost, a nikako da iznadje pravce mira, napretka i suradnje.
Ujaci su bili goi od četa koji su nas frontalno napali jasno ističući svoje ratne ciljeve koji su bii identični i ustašama, pobiti i protjerati svoje komšije i podijeliti BiH. Razlika je u tome što su se ujke pretvarale da su sa nama, a onda kad su mislili da smo na koljenima... podlo!
@petarpetrovic Isti scenario samo uloge zamjenjene,od Konjica,Jablanice do Srednje Bosne
#UZP111