Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ovim tempom nastavi odlaziti medicinsko osoblje i ljekari iz drzave, za koju godinu cemo opet Zetru napuniti da nas Torabi pipka po stomacicu :D
Cek, jel fakat poredis Beograd kao metropolu sa Gorazdem HAHAHAHA
Mogu mislit koliko su ti usta zapjenila kad si vidio ovaj komentar :D
Gorazde je prezivjelo Srbsku agresiju sa JNA ali SDA cizmu izgleda nece, neki dan vrtic , sada doktori ....al sta ces , kako glasate tako cete i zivjeti!
Sda na vlasti skoro 25 god propsli smo ko kauc
Zaposlite vlahe, oni su jeftini pravo, samo im slanine cesnjaka i malo brlje nabavite, i smrk ispred bolnice da ih kupate povremeno!
samo cekm kada ce NiP pokrenuti smjenu Bogunicke uz naravno oprostajni govor kakav je i zasluzila , evo ima mjesec kako je prestala biti "pod pritiscima" i kako joj niko vise pare ne "trazi" za neke programe, pa sta je uradila ? gdje je izmjena zakona ?
samo cekm kada ce NiP pokrenuti smjenu Bogunicke uz naravno oprostajni govor kakav je i zasluzila , evo ima mjesec kako je prestala biti "pod pritiscima" i kako joj niko vise pare ne "trazi" za neke programe, pa sta je uradila ? gdje je izmjena zakona ?
Kako ko ce.Izetbegovici zna se.Za koga su glasali tamo ?
Pa Seka čuj ko
U Njemačkoj medicinski tehničar: 13 plata po 3000 eura, svaki mjesec po 1500 u štek, za godinu 20 000... Za 6 godina plus minus 100 hiljada uštede, plus živiš ko PAŠA, odmor 30-40 dana, Maroko, Španija... Bo vas Balkan
@DrugLavov aha, jel to čitaš Grimove bajke?
U Njemačkoj, medicinski tehničar uštedi 100 hiljada eura za 6 godina
Lijeciti ce vas Bake, Sekica, Dodik, Zeljko i Dzaferovic. Trazili ste evo vam :)
Lijecice vas sda a i kod drugih su takodje velike stranke u akciji,blago vama.
👌👏👏👏
U Njemačkoj, medicinski tehničar dobije 13 plata po 3000 eura ko gospodin
Tuga, ali ode zivot
@jaorba a ljudi moraju da svojoj porodici normalan zivot pruze, jer ovi na vlasti .... tesko.
Napravite medicinski fakultet u Goraždu i školuje stotinu ljekara godišnje kao mudra Foča
Pretjerano oporezovane plaće i rad. Samo rasteretiti oporezivanje plaća i eto povratka radnika i to masovnog. Vjerujte šta kažem! To je uzrok najveći.
Samo ici i to sto masovnije napustati drzavu u kojoj raste BDP, place, naplata indirektnih poreza, milijarde nekih prihoda, sve vise zaposlenih ali sve to samo na papiru. Zato je bitno biti bosnjak-srbin-hrvat da drzava bude sve praznija i akobogda ovim trendom odlaska za godinu dvije bit ce naseljena ko Australija, najblizi susjed 20 km udaljen. Aferim braco srbi, hrvati i bosnjaci e jeste uredili drzavu halal vam kur**
burazeri iz klixa, pazite jednu stvar. Uzmite podatke iz svakog glavnog grada kantona i pogledajte odliv med osoblja. Obični doktor 1300 km plata, dok dobije spec moze krepati. medicinar 900 km plata. cao dovidjento