Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politika HDZ-a je destruktivna za hrvatski narod. U BiH prije rata je zivjelo 760000 hrvata, a danas 350000. Ta stranka je najveci neprijatelja hrvata.
Nije to do Hrvata vec do loseg zivota tj boljeg zivota u Njemackoj
@KURCIC2004TE A zasto je lose hrvatima u BiH? Ko to vlada 30 godina hrvatskim opcinama i kantonima? Jedan odgovor: HDZ
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Stranka nema nikakve veze sa odlaskom Hrvata iz BiH.Oduvijek su Hrvati išli u inostranstvo za boljim poslom, ali se dobar dio i vraća. Sta bi dali ostali da mogu ovako otići za boljim životnim uslovima? Otišlo bi 2/3 bošnjaka, ali neće da može🤑
Pa kad su hdz lopovi opljackali firme i unistili privredu. Tjesi se da je bolje vani, jer 95% vas nece biti doktori i inzinjeri, nego putzfrauen i pflege in senioren heimen. Dolazicete 2x godisnje da pobrisete prasinu u kucama i onda opet nazad na ciscenje i pranje guzica.
nije kanton 10 nego hercegbosanska županija
Mozda poceli da rade u interesu naroda i drzave u kojoj zive i odmah Covke hajmo pedala. Hahahahahah
HHAHAHAHAHAHA!!!! DOBRO SU SKONTALI !!! (HDZ) JE SVOJ NAROD RASTJERAO!!! SAMO VRH (HDZ), BOGOVSKI ŽIVI OSTALIH NEMA NIGDJE NA MAPI!!
Kad je iselio vecinu Hrvata iz Bosne, Dragan Covic se okrece unistavanju i kamenjarskih srba wannabe Hrvata.
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemate nista za izgubiti osim koje minute vremena :)
Glasajte i iseljavajte se
Šta je sad više nisu legitimni i legalni da predstvaljaju stavove HDZ i trebaju vratit mandate HDZ-uPa jel oni u parlamentu predstavljaju hrvate ili HDZ??????
Moralna? Zar i jedna stranka u BiH ima pravo spomenuti riječ moral nakon šta su nam uradili zadnjih 25+ godina i mladosti istjerali i učinili da više ne vjeruju kako se išta može promijeniti. :-(
nema u Čovića trta mrta.dobro im nije rebra polomio.dobro su prošli.
vidi Tomislavgrada sto se izgradio...
Samo im još ukinite HR državljanstvo i pasoše (ali svima) i svi sretni zadovoljni - bar mi u HR
A oni jadnici misle da su veci hrvati od pape....
Ameri miniraju ruske šegrte.
ja ne kontam ove hdz kandidate po sarajevu sa muslimanskim imenima... haha, koji cilj?