Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PPL ? To je licenca za privatnog pilota! (Private Pilot Licence)
Pet različiti marki čizama u prvom redu.
to trebas reci zukanu helezu da mu vosjka hoda poderana nije d9 ljudi kupuju samisebi cizme i ostalo sve
Jos da nabavite iste cizme i uniforme za sve pilote te avione i to bi bilo to. Mene bi bilo sramota da objavim ovu fotografiju.
Pusti avijaciju, nabavi dronove i zaposli djecu koja igraju igrice i znaju sa dzojstikom. Avioni su proslost.
Kad ti avion izvali dvije sa glavama od po 500 kila zaboraviš i šta je dron.
šta je ovdje nesposobnih rodijaka i familije
A cime ce pilotirati ti isti mladi piloti? Tamicem (TAM) iz 76' koii se jos uvijek koristi u OS! Da nije smijesno, bilo bi zalosno..
Zukan radi da izgradnje jaku Armiju BiH.
Kako bi lijepo bilo vidjeti domaći aeromiting, mlažnjake i pilote u akrobacijskim tačkama, a ne da nam vrh bude Red Bull skokovi...
Da me ne shvatite krivo, skokovi su sasvim ok, stranci koji dolaze u Mostar sjajno skaču, rasturaju, sve za pet 👏 Aeromiting pokazuje šta čovjek i stroj mogu zajedno, izvukavši maksimum iz spoja tehnike i pilotove vještine 💪
Jel' se zna ista na kojoj vrsti cilima ce letjeti? Ili samo na Red Bullu bez cilima? By the way sta ima PPL sa oruzanim snagama BiH? Otidjite u Rajlovac i nadjite nekog ko ce vam objasniti osnovnu razliku izmedju vojne zrakoplovne akademije i skole( obuke) za pilota civilnih aviona. Lufthansa ima u Zadru skolu i obuku za pilote. HV ima zrakoplovnu akademiju takodje u Zadru. Traje 4 godine i mogu je pohadjati samo Hrvati ili kandidati partnerskih NATO zemalja.
Letite vi na titinim kad su mu za 50 rodjendan nadlijetali sa tim avijonima
Ne mora se sve otkrivati za javnost ;)
mozel sta preko stele poyy
Kako me uvijek nerviralo ovo sto im je dozvoljeno da kupuju cizme kakve hoce. Izgledaju ko da svi imaju različite uniforme
Da li bi trebali svi da nose dermal cizme koje su ravne opancima? Neko cijeni tabane na kojima stoji preko 8h dnevno.
To pitanje mora biti regulirano poput svih armija svijeta, pravilom službe (PS) o uniformi i opremi OS, prema rodovima vojske. I koja čizma ide za oficire/časnike, i koja se uniforma nosi kada nisu na dužnosti, a ne da idu k'o komandosi na pizzu ili doner u čizmama umjesto u cipelama... Samo prepisati pravila, a ministarstvo da nabavi optimalne čizme, jer mora biti jednoobrazno!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sa čime ce letit hahah jedino ako se redbula i napuše travuge pa prhnu...