Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damire ne kači se sa krupnijim od sebe
Lopina, lazov i nepotista Damir Arnaut, koji je suprugu Sanju zaposlio preko stranacke SBB stele na Aerodrom Sarajevo, lazno je prijavio Safeta Softica CiK-u, sto je CIK eno i potvrdio da Softic nije promijenio adresu stanovanja. Arnauta je cak otjerao i Fahro Radoncic iz SBB stranke, jer je uvidio da je Arnaut veliki smutljivac i lazov daleko najveci na politickoj sceni u BiH. Arnaut je nikakav covjek i nikalav politicar, ali veoma sposoban i nadaren lazov i obmanjivac
Arnautova briga na daljinu, za borce, a i on i njegov petokolonaški predsjednik Peđa Kojović dezertirali i pobjegli za vrijeme rata u Ameriku i Srbiju i tako je Arnaut već pokazao da umije tokom rata studirajući u Americi, dok su njegovi vršnjaci u BiH branili zemlju sa puškom u ruci. On to čini i sada iz sigurne poslaničke klupe koju počesto mijenja zbog promjene političkih opredjeljenja i stavova, što je naravno njegovo pravo. Međutim sve to skupa ukazuje i na nešto drugo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Stara zelena uhljebljena kalaštura ima obraza nešto držati pridike o patriotizmu.Naš problem i jeste u tome što ovakvi profiteri poput ove penzionerke prisvajaju pravo na patriotizam i kao ona nešto ima reći.I predsjednik njen ovih dana nam je "otvorio oči" kako on od 1986 brani nas i ovu zemlju.
o biseri nemam riječi što je dosta dosta je a za arnauta koji je to smrad
"Kakistokatija - vladavina najgorih; oblik vlasti u kojoj najgore osobe zauzimaju pozicije moći."
Tipična SDA seljanka iz vukoyebine koja nije ni na mapi ucrtana. Stomakom razmišlja.
Zena pretplacena na drzavne jasle ,samo joj treba poloziti i ona sve pobra
Ovaj se samo cuje u izbornoj godini...
I ti celavac sa cvijeta na cvijet..Sad te otjerali i blize se Izbori pa trazis novu stranku da sisas budzet i dalje kao sto sisas 30 godina.Mrs svi ste vi ista. Govn..
Kad vidim tu kravu nedojebanu nemam napretka sedam dana.. Sda droljoo mrsss
Arnaut moze ovu stotonsku ministricu od paragrafa napraviti sad pa sad. Sta ce ona osim sto je SDA kadar i njihov provjereni bankar
Ti u Ameriku a ona uKatar I zavrsena prica mi pravi Bosanci ostajemo u Bosni!
Bravo Damire!!!!
Pojesce te Bisera, doslovno
Joj Bisere. 😁 Rat provela u Zagrebu dok je otac od Damira bio u Sarajevu. Komentariše njegovo školovanje u USA a ništa ne kaže gdje su njena djeca bila u tom periodu. Gluha Bukovica.
E sad vidim da je Bakir u pravu bio...hapsi u Federaciji a u RS ne smiju prnut kriminalno tuzilastvo!
Oboje siti i udomljeni se nama bacaju pod noge...
@Diplomatic5 Za pocetak majmuni (pavijanu) objavi datum rodjenja da ista mogao komentarisati o ratu.