Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjeka nema od 4.1., danas je 12.1., a ovaj majmun se zajebava na racun njegovog imena, i raja lajka. Ovo je savrsen primjer naseg psihicki poremecenog drustva.
Svi rade samo specijalna federalne uprave policije lezi i krka Sramota Postoje samo radi sebe
što se ne zove davor da cijeli Balkan i dijaspora ide u potragz
Baš su uporni u bezveznom trošenju para i nabijanju terenskih dnevnica! Nakon 10 dana niko ne može biti više živ u toj vukojebini a sve moguće objekte su već istražili...Naći će ga kad se otopi snijeg na proljeće ili ako je već negdje živ to više i nije slučaj za GSS već za neke druge službe!
El-provalnika treba pronaći i osuditi.
da je ziv javio bi se, nazalost šanse da preživi u vukojebini i sa opremom su ravne nuli, sabur porodici u veoma teškim trenucima.
Otisao momak, lazirao nestajanje
Boze sacuvaj kakva se sve imena danas daju iako mi je momka zao mada opet postavlja se pitanje gdje je posao sam, neki spominju u carapama
I ja kazem Una,Lea,Tina,Mia kao kakvi kerovi,imena bez znacenja. El Emin znacenje povjerljiv jedno od 99 prelijepih Allahovih imena.
Žalosno , siguran sam da ovog pravo i ne traže, malo se izađe na planinu , malo zarakija . opravda se izlazak i nazad kuci. Treba tražiti dnevnik aktivnosti šta se pregledalo šta nije pa da vidimi čija majka crnu vunu prede.
Ovo će ili biti jedna od najvećih priča o preživljavanju u divljini ili tragedija. Nadam se da je ovo prvo.
#Tulsi2020
Možda je ušumi.
@SadoMazoKrkan Tako se čulo iz bunara.
Cuj ti samo imena el emin. Mora da mu je cale bio mudzehedin krvolok.