Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ostavki je vazda bilo i bice, problem je sto je df pod lupom...sda krade dvajes godina i nikad nista, njihovi glasaju za poplasena i niko nista,...neka nama SDA sretni smo ljudi, nek nas kradu dobro je
Tako je, SDA nam je dala sve, imamo svi plate, dobre zivote, nismo gladni.E glupi narode
Mislim da DF nezaustavljivo pada ne berzi. Stranka za neodlučne na izborima.
stranke su privatno vlasnistvo al ako su ovo razlozi svaka cast
Pa lik je cisti moron bez obzira na titulu. Jedan obicni nekulturni, bezobrazni pjano. Cuvena njegova izjava da je ispunio svoju duznost dekana kada je svoju "sposobnu" suprugu zaposlio na Metalurskom fakultetu. Nije ni cudo sto se DF raspada s obzirom kakve kadrove ima.
Covjek koji je 4 godine lazno prestavljao Hrvate,sta ocekivati drugo.Jos jedan dokaz kakv je covjek ovaj Komsic.Prima ljude,pa ih suta iz vlastite stranke.Totalno se raspada Komsic kao covjek.
Lako je za njega.. Drma par tisuca svaki mjesec..a primit ce ga ako nista ona neki novi A-DF
tako ce da zavrse sve stranke koje su protiv nezavisnosti srpske republike
Ilhan pjano realno to svi znaju
Dakle Busatlic u karijeri miijenja i trecu stranku.. koji oportunista u pm..
@ponoćni vodeničar magija
nemoj tako finu boju vezat sa tako poganim ljudima :)
daj željko kandiduj se za muslimanskog člana predsjedništva. imaš moj glas, a naći će se još poneki-
Sretan ti put! U SBB- jedva čekaju da te učlane! Dobro ćeš se snaći!
Druže konačno da se složim sa tobom. Ovo nisu ostavke, ovo je čistka u DF-u. Komšić se malo otrijeznio i razmislio šta mu rade ovi preletači i licemjeri.
E moj Željko jesi naivan, ti misliš da će ljudi iz svog džepa stranku finansirat. Niko nije preživio od ideje već od hljeba.
raptor.f-22- istina je! Ali je i činjenica da se poslanici najlakše polakome na svaku paru" krvavo" zarađenu u poslaničkim foteljama! Dobro je da svi oni kojima je lova bila primarna kod DF-a slobodan im je izlaz!
Nek naš Bakir može krast jebo DF
Pa SDA je i postavila Poplašena, ne bi bez njih mogao, ali oni su naši oni su bošnjaci, oni nas mogu krast
PA ONI SU KRIVI ZA SVE U OVOJ DRZAVI I SAMO PREBACIJU NA DRUGE LJUDE BLATECI IH I OMALOVAZAVAJUCI
Svim zlobnicima koji likuju i raduju se problemima u DF-u zelim da dozivotno ostanu u bijedi vladavine SDA i slicnih.
E sad, SVI ovi koji su dosli do mandata kao clanovi odredjene stranke, i to iskljucivom zaslugom te stranke, koju su nakon toga napustili, bi morali podnijeti ostavke
detrdjent --- za njih će važiti; daBogda imao, a poslije nemao!