Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plus je veliki sto ce biciklisti sada imati svoju stazu i dio namijenjen samo za njih.Zdrav nacin zivota
Bravo , bravo načelniče , konačno ćemo mi iz SDA moći bajkovima na posao .... još jednom bravo i jedno veliko hvala što mislite na naše zdravlje i na novac poreskih obveznika jer Vlada federacije i Vlada KSarajevo neće kupovati nova auta ... šta će nam kada ćemo bajkovima na posao. Nedžade hvala još jednom i po stoti put hvala , hvala...
Lopov Ajnadzic pere lovu Cigan zvani deset posto
Super stvar, pocinjemo polako da licimo na evropske metropole..mnogi kude odredjen stepen neuredjenosti ali zaboravljaju izgleda da se kod nas nedavno desila agresija na drzavi i da je vecina infrastrukture unisteno. Polako ali sigurno se uredjujemo.
Nedavno? Znaš li ti koja je trenutno godina?
Mnogo je divna ova biciklisticka staza. Radujem se proljecu.
Na proljece na posao s biciklom, to volim i to se trazi
Nezamislivo mi je da se moze naci ko ce reci da ovo nesto nije ok! Ja prezadovoljna!
Opstina Centar napreduje konstantno. Biciklisticka staza je veoma bitna u uzoj jezgri grada
Završetkom staze dolazi i lijepo vrijeme uživat ćemo 🚴‍♂️🌞
Ovom izgradnjom povećat će se i broj biciklista, uvezivanjem postojećih biciklističkih staza zaokružit će se i objedinit jedan dobar projekat.
Bilo bi lijepo da i ostale općine izgrade ove staze i da se kompletan grad poveže.
Izgradnja biciklističkih staza će motivirat građane da češće koriste biciklo i iskoriste njegove prednosti.
Grad se sve više uređuje da liči na evropsku metropolu, staza će biti prava smjernica da svi počnemo koristiti biciklo kao prevozno sredstvo.
Nadam se da ce se nakon zavrsetka radova, na odredjenim frekventnim mjestima postaviti i stalci za bicikle 🙂
Bicikl - jeftino, efikasno i zdravo prevozno sredstvo koje ne zagadjuje okolinu 😃
Interes za voznju biciklom sasvim sigurno postoji i raste i drago mi je da se posvecuje paznja stvaranju prostora za ovo prevozno sredstvo.
Ovakvi projekti ce pomoci u sirenju kulture voznje biciklom i razvoju biciklistickog saobracaja.Puna podrska!
Napokon lijepih vijesti za gradjane.opcina nam pocela cvjetat.mnogo me raduje sto cu moci nesmetano se vozit biciklom kao i gradjani
Evo još malo pa su nam gotove staze, nadam se da će ih Sarajlije što više koristit, a što manje automobile ugodno s korisnim... tako ćemo smanjiti i zagađenost 😉