Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je ovaj Efendic jazavac, to nema nigdje. Kriminalac ka i ostali politicari + hinja od covjeka
Nepravi se budala bezveze.
Svak ima svoje misljenje ja samo kazem da kao covjek nije uopste hinja i do mnogih radova koji su obustavljeni nisu do njega,nego do radnika koji to rade.Takav je bio slucaj kod ove dvorane u Brijescu radnici nisu htjeli da rade zbog plata koje nisu dobivali a plate im ne daje Efendic.A i trazilli su velike svote novca koje su prevelike za ovakve radove
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jako mi je krivo kada ovako nepismeni i prosti ljudi mogu da daju komentar koji je vulgaran i ne priliči da bude objavljen pa vas molim da ovo sankcionišete ! A ti patlidžane tikvo ili vec sta si nemoj se javljati jer si za motiku a ne za ovakve stvari kao što je comp. u školu se ide po znanje a ČOBAN U ŠUMU ODAKLE TI I JESI !!!
Do kraja sljedece godine cemo biti centar Opcine Novi Grad, dok se izgradi sve sto je Semir isplanirao. Brijesce zasigurno ceka lijepa buducnost :)
Bravo,napokon jedna dobra vijest za stanovnike Brijesca a i za druge koji prolaze ovuda.
Svaka cast da se ulaze i u periferiju grada.
Nek je i njima hairli.
BEHAUDIN??Jebote s koje je to planincure sjasilo u carsiju?
patlidzan- stvarno si glup ispao sa ovim komentarom. Prije svega, ime ne predstavlja mjesto iz kojeg dolazis. Behaudin Selmanovic je bio poznati bosanskohercegovacki slikar koji je akademiju zavrsio u Zagrebu. Bas me zanima s koje si to ti planincurine sjasio na konju u carsiju ???
Gdje si građanine, nismo te prepoznali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)