Isključeno oko 30 nelegalnih vozila
2
Nastavlja se akcija suzbijanja nelegalnog taksiprijevoza u KS
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taxisti su GO_VNA NAJVEĆA
Najveću lopovi su SARAJEVO TAXI (od aerodroma do autobuske na Ilidži mi naplatili 20 KM jer naplaćuju 5 KM po koferu). Iskreno se nadam da će neko poduzeti nešto protiv ovih lopova.
meni je najviše krivo što če anđelu radi babe propasti karijera.
mene samo interesuje da li premijer može narediti ministru
Dosadan si kretenu vise sa tim sranjem!!!!
taksisti go.vna najveća. bagra lopovska
BUM MAGAZIN
TREBA SAMO RENTA CAR OTVARATI I TAKSIRATI KO GOSPODIN
Ona dobra PAJINA šestica se sada voza al, bez tablica. Danas su mu malo oduzete.
dva je iza ponoč i tek počinje sve mogla bih ti pomoči da primetiš me sve mi osim krvi teče venama sad sve su manje šanse da ču izbjeći pad ali znam kad padam tad naj jača sam
Meni su jednom na aerodromu trazili 50KM da me prevezu do Mojmila.To se otprilike 10 minuta setnje od aerodroma.Bilo je oko 2 sata iza ponoca kad je avion sletio na aerodrom.Taxista nije imao taxi oznaku a bio je mladji lik i vozio je golf 4 zelene boje.Jedva sam ga se rijesio kako je naporan bio.Ja mu nudio 20KM a on uporan bio i trazio 50KM. Nisam mu platio.Kaze on meni : Takva je BA tarifa, vidis koja su doba, bilo gdje u gradu da te ostavim cijena je ista.FUJJJJ.
tayisti (pravi) su prebezobrazni sa nevjerovanto visokim cijenama, ali to je po gradu, sta je sa svim onim ljudima koji zive na selima a to je u nasoj drzavi vecina stanovnistva; niko ne bi mogao doci do grada da nema nelegalnih prevoznika jer kre..ten.i taxisti nece da voze do sela, a ako voze onda su preskupi, a nelegalni uopste ne voze po gradu vec voze do sela tako da registriranim taxiostima ne predstavljaju apsolutno nikakvu smetnju
Sarajevo taxi treba unistiti! Kada krecu sa aerodroma ne pale taksimetar pod izgovorom da se to ne radi tako, jer zaboga dodju stranci neupuceni u njihov lopovluk i njima naplacuju preko 20 KM za voznju cija cijena nije preko 10 KM. Na upit zbog cega vozac nije upalio taksimetar odgovor je bio da se to ne radi kad se uzima taksi kod aerodroma, da je takav zakon kod njih i naravno osuo je paljbu psovkama. Zna li neko e-mail ili nesto gdje se moze poslati video dokaz takvog zaobilazenja zakona? Hvala.
Nismo ni srbi da govorimo prevoz kvaneti.
Treba iskljuciti i 50% taxista sa papirima. Najgori je Sarajevo taxi. Ili nece da te voze,narocito na ,,kratke,, relacije ili te istjeruju iz auta ako im se usudis reci da ugase cigaru ili ih ,,navodis,, kuda da idu. Ovi drugi imaju vozace koji znaju ulice po Sa kao i prosjecni Francuz.
da ste nešto drugo napisali o taksistima bilo bi zanimljivo ,a kad ste napisali da je akcija suzbijanja nelegalnog taksija vidite i sami da je totalno nečitano i nezanimljivo.jer svi ljudi u gradu su provalili sve o taksi prevozu