Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam za podjele. Nek se dobri prijatelji Dodik i Čović dogovore da podijele RS na dva dijela, pa nek i katolici imaju svoju 'republiku'.
A ljeba ti gdje ti vidis ovdje Dodika i Srbe halo ovo je izmedju vas odebite u skokovima
@dezintegrator jadan si, nemas neke druge ideje za odg.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
ja mislim, da bi mi, Tuzlaci, trebali što brže proglasiti svoj entitet i nezavisnost .. imamo isti broj stanovnika ko RS, imamo veći budžet od RS, imamo više školovanih ljudi od RS, imamo veći natalitet od RS .. pa se vi dijelite koliko hoćete i gdje hoćete
Las Vegas na aparatima.
Tako je to kad jedan dan izjavis jedno a sutradan drugo, vise ne znaju kada i gdje sta treba reci. Politicara i jada.
Naka lijepo dick covicu da pola rs-a pa svi lijepo u pm. Stalno ga huska da ce mu pomoci oko treceg entiteta,pa sto mu ga ne dadne?
Dodik koristi filozofiju- zavadi pa vladaj! Ako Dodik i Srbi iskreno podržavaju Hrvatski narod,zašto RS budućem Hrvatskom entitetu ne vrate Posavinu i gradove koji su historijski pripadali Hrvatima..ako to RS uradi,ja kao Bošnjak,podržavam treći entitet!
Treći entitet bez Hrvatskih teritorija u Posavini,nema smisla.... U stvari,za Bošnjački narod,konfederacija cijele BiH sa Hrvatskom,bila bi bolja opcija, od trećeg entiteta,u ovim uslovima.
@GrgurevicOgnjeniVuk Odjebo ja ili ne..ništa ne mjenja. Nije do mene,jarane..radi se o hidrostatičkom paradox-u @pascal će to možda bolje i detaljnije objasniti.
...zvizdić je sarajevski šibicar premazan svim mastima halal porijekla!!...lažov da mu ni hadžifejzović nije ravan!!...
Bože, Petra!
sta hoce skutorska manjina..
Boze gdje ja zivim, kako glupa politika, kako glupi narodi, citam komentare i ne vjerujem. Jedina smislena podjela BiH bi bila na regione Sarajevo, Mostar, Banja Luka, Tuzla, a to bi znacilo da RS vise ne bi postojao kao takav. Kad se pocne razgovarati o jednoj ovakvoj opciji, podjele bi imale smisla. Ovo konstantno palamudjenje o nacionalnim podjelama, 20 i kusur godina poslije nacionalnog rata koji nam nista dobro nije donio mi stvarno vrijedja inteligenciju
Muslimani kao ne žele stvaranje novih entiteta, odnosno etničku federalizaciju, a s druge strane sve rade da od F BiH stvore muslimanski entitet s hrvatskom manjinom u njemu. Pa ste tako preko institucije VP u BiH degradirali izvornu Dejtonsku F BiH u kojoj su Hrvati bili ravnopravni Muslimanima, što sada nije slučaj. Pa ako iskreno ne želite etničku federalizaciju, onda F BiH vratimo na izvorni Dejton...
Pokušaj da hrvati hoće da uspostave treći entitet, odnosno zločinačku izdrkotinu hzhb, čije je stvaranje pred međunarodnim sudom već osuđeno kao Udruženi Zločinački Poduhvat jednaka je eventualnom pokušaju stvaranja Trećeg Rajha od strane Njemačke.......trećeg entiteta nema bez rata, pa izvolite nam ga hrvati....SMRT zločinačkoj izdrkotinoi hzhb-UZP i svim hrvatima, hrvaticama i posebno hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji....SVI HRVATI SU USTAŠE
Bola zele treci entitet koga lazemo ovdje, skutor je to, al dobit ce ga u kurcu, toliko...
Hoće oni bez prevoditelja da pričaju.
Nisam za podjele, jer Bosna je jedna država sa puno budala!
Prvo trbate poslati hiljade Hrvata u smrt da bi nesto dobili .
Ta oće manjine?
treba vas sve smijeniti