Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno nesposobnost i bruka kako službenika tako novinara!! Imali ova zemlja svoju valutu? Kako je moguće da nabrajate 3 cifre i nijedna nije u domaćoj valuti države?! Jadnooooo
IMA, kako nema ! Sav IMTpri izgradnji puta je u KM kešu, jer za strane valute je nadležno pravouđe i istražni organi tih zemalja a za KM organi KOJE SU NAŠE KREDITILIJE IMENOVALI I POSTAVILI ! :((
akcize. registracija. opterecenje na platu i opet kredit. samo.vi hajvani za.SDA
20 godina nas j...,ali mozete jos do oktobra par mjeseci.Nakon toga na politicko smetljiste.
naguzise opet narod uzeše akcize a makadam strogi i krediti novi
Same akcize neće biti izvor novca za gradnju autoputa i drugih putnih pravaca, nego, praktično, rate za otplatu kredita iz kojih će se finansirati gradnja.
Dakle na akcize su nas natjerali da bismo mogli dignut kredit, da bi zapadni lihvari zaradili na kamati, iako su same akcize mogle finansirat gradnju autoceste, bez kredita..
Masala, ako ovako nastave moci ce moji praunuci letjelicom prelaziti i pricati o istorijskim poduhvatima ko kinezi o zidu
Haahhahahaha
17 km auto puta u ovoj fazi i jos uvijek tek oko Zenice? Ovakvim tempom trebace otprilike 20-tak godina da ga zavrse.A grade ga vec 15-tak godina i stigli od Sarajeva do Zenice....Zalosno i razocaravajuce kako sporo ide jedan od najvaznijih projekata poslije rata.
ovi grejs periodi, e to će bit zahebano vratit
Klirinski dug pare pokradene Elektroprijenos pare pokradene Fondovi za zemljotres nepogode pokradene
Nekad, nakon X godina, kad se izgradnja puta približi kraju, ovi naši šalabajzeri od političara će izjaviti kako se sporo radilo na izgradnji jer su oni htjeli da domaće firme vrše radove kako bi BiH imala veću korist od izgradnje istog.
Bice taman do narednih izbora gotovo, i to je upitno