Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ama kome je sada do skole ...
preko glave mi se popeo ovaj Virus vise...nit mogu izaci negdje kako treba, nit ista ..... 😠💀💀😠😠...
U Tuzli je davno obustavljena nastava. Samo nepismeni novinar je srocio pogresno. Valjda bi trebao biti naslo ...produzava se obustava.
Kebesovajsistem
ma treba ukinut skolu i fakultete skroz jer ionako ni za sta ne sluze. diploma se uvijek moze kupiti ako zatreba, znanje ne pije vode jer asim i stranke zaposljavaju a veliki broj onih koji zavrse skolovanje ne zna pricati i pisati kako treba a o ponasanju i moralu da ne govorim.
Ova Odluka kaze da nema online nastave. Prekida se odgojno-obrazovni rad u školama. Pa kako ce djeca zavrsiti? Ko je napisao ovakvu odluku? Treba da odgovara.
Bez ikakvih odluka i studenti sto studiraju i placaju smjestaj u stanu,domu i druge troskove ispastaju zbog nesposobnih profesora licno sa mog fakulteta koji ni laptope ne znaju koristit a sve po ministarstvu ,elektru i rudnicima.Asistenti drze vjezbe a profesori ne.Kad prođe virus SVI U NJEMACKU .
Propade uhljeb kadar koji redovno djecu uči da je Čevap, bijo sam, vidijo sam i biče npr, sasvim ispravno pisati i govoriti, gdje se u školskim knjigama piše "uradite NAKE zadatke".... Nek propadne. Možda se konačno pravi ljudi probiju u školstvo pa nam država krene napredovati..
Obrazovanje je stub jednog društva, ako se ono ukine neće pomoći niti jedna izolacija. Ova bolest i nije toliko opasna koliko se čini u medijima. Prezetuju se brojke, bez poređenja s drugim bolestima. Veća opasnost prijeti neobrazovanjem naše djece.
O da dobro ste čuli sda botovi postoje druge bolesti.
ma ionako sa ovim stranackim skartom nece puno ni izgubiti, prvo nek oni nauce pa onda nek uce druge..PISA test mi je argument za ovu pricu
Sta da radite ,navece, ako ne mozete podnijeti samocu u kuci ? Izadjite napolje i doci ce policija da vam pravi drustvo .
zastite sebe i vasu okolinu. medicinskom dezinfekcijom za ruke https://www.olx.ba/artikal/37535524/dezinfekcija-za-ruke/
Laž. Klasična nastava je ranije obustavljena, dok se trenutno izvodi eNastava.
Tuzlo kasniš ko Marko na Kosovo.
@gooUser1567931087 Tuzla je prva uvela obustavu. Ovo je samo produzetak obustave
Nisam znao. Onda bravo za grad soli.
E da mi je neko pričao da će djeca pozelit školu ne bih mu vjerovala.......svaka čast za online nastavu i prosvjetne radnike....baš su se snašli i super rade s djecom. Žao mi samo što neka djeca još nemaju ni internet ni uredjaj
Za 20 godina -Gdje si isao u skolu -Na BHT1,ti? -ma na TVSA
Dobro su se sijetili
@Orne TK je davno obustavio nastavu u školama. Ovo je samo produžavanje obustave.