Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a da li su škole u štrajku???!!
SLUŽBENI NAZIV KANTONA JE KANTON BROJ 10, DOK JE JOŠ POZNAT KAO LIVANJSKI KANTON.
Kakav kanton 10 ? sta je sa ovim novinarima ?
ma bitno je da u Sarajevu nema nastave do srijedee baa :$
pretpostavljam da je dotični kvazi -novinar dilpomu stekao u kiseljaku ili slično? valjda je više nego očigledno da većina nas živi u ovoj nazovi-državi jer nema izobra, pa nema ni volje da zna oznake kantona!
a mrš :\'( koliko god nadoknađivali , ipak je bila fina vijest kad su rekli da nema do četvrtka škole :3
http://www.sarajevo-x.com/bih/nastava-u-kantonu-sarajevo-odgodjena-do-srijede/120217089/komentari a sta je s ovim? ha?
A taj kanton 10 se zove...? Da nije pisao \"Vijesti iz Livna i okolice\" ne bih znala o kojem je kantonu rijec. U svakom slucaju, novinar je onaj koji slobodno i nezavisno prenosi vijesti, a ne onaj koji se boji reakcije tlacitelja, pa se ne usudjuje reci naziv kantona zato sto isti se drugacije zove na dvije strane.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo