Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jooj ne mogu izdrzat 45 minuta molim vas da promijenite da traje 30 min crknut cu od stresa odmah ce nas i nastavnici ispitivati i sve joooj
ko te je88e
Od početka nisam razumio taj model od 30 minuta. Šta za 30 minuta se ne možeš zarazit, a za 15 minuta više možeš???
Ma da, šutnuti decu u školu. Ebo roditelje, bake i dede koji su u rizičnim grupama. Online stres? Ko ne uči sve mu je stres............ Ali je najveći stres ostati bez roditelja.
I uzrastu za nastavu, i ranije i kasnije, potrebne su korisne, redovne vakcine. One stite od mnogih strasnih stvari. Ne treba mijesati -diktaturu nametanjem antikovid vakcina- sa medicinom koja godinama sprjecava razne lose ishode. Program redovne vakcinacije vec dugo funkcionise i koristi. To treba prihvatiti kao nuznu i korisnu stvar.
Sretno prije svega djecici a onda i roditeljima i nastavnicima!
Nema vakcina, aaaaajj pomrijet cemo, daj vakcine, ljudi nam umiru. Dosle vakcine svih boja i oblika. Ajj necemo vakcine, hocete da nas ubijete, primoravate na vakcine, vrsite testiranja, umiremo. Pa u pm vise koji je k.... ovom narodu !!!!!!!!!???????
Samo će izgleda kod nas u Sarajevu djeca opet online 🤣
Ko je to reko?