Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..."da udahnu svjezeg zraka ?" i onda djeco zadrzite dah do kraja godine:)) idioti.
Jadni su ,kao i sve u ovoj nasoj LIJEPOJ DRZAVICI! MATER VAM ...
Kako god bilo ova Lamija je izgleda sposobna za svoj posao ili mi se cini?
pa od cega sa ih roditelji vode.. nisu im platea kao u vas, futavci jedni..
jutros me zove kolega kaze kasnit ce na posao, usao u tramvaj kod televizije izasao u vogosci... tolika je magla da je tramvaj zalut'o ba..
Ima li ko da pomogne ,Više moje kuča ptice se sudaraju u ovoj magli puno mi dvorište mrtvih ptica,
www.spoted.ba je novi sajt za grupnu pretragu. Vidjeli ste nekoga ko vam se dopada, ali se niste upoznali, probajte preko Spoted.ba spotted.ba nisam mogao da registrujem jer je ZAUZETA domena!
Baš je lijepo disati ove kancorogene česticee a npr. nećemo dići ustanak protiv onih lopova koji nas kradu? Ma đe ćemo mi to baa, nismo ludi :D
E što ne mogu ovih što kažu šta fali što moraju ići u školu. Pa u pi*ku materinu, čuj šta fali. Evo npr. ja imam vazovagalnu sinkopu, i uvijek mi treba svježeg zraka kako ne bih dobila napade. Do škole mi treba 20 minuta, ne smijem ići pješke zbog zdravlja, ne mogu bus čekati jer naš dragi, fini GRAS je tako redovan da čak bus moramo čekati pola sata. Ništa labavo. I onda ovi naši dragi političari seru i kažu da neće biti obustavljena nastava. Ne ideš u školu napadaju te, jer pobogu nisi uradio sve tesotve, nisi odgovarao sve predmete. Šta imamo od škole ako nemamo zdravlje? Uz ovakve političare zdravlje nikada nećemo imati. Ako ništa otići ćemo na živcima. Ali hajde, ne bih da se pravim pametna. Previše je to za našu državu. LP
Uvijek postoje izuzeci, i ako ne možeš iz opravdanih razloga nemoj ni ići, to ti pravo niko ne može uskratiti. Ali da sve škole obustave nastavu par dana prije raspusta je ipak malo suludo.
A što ćete morati nadoknadjivati kad bude lijepo vrijeme i kad vam se BAŠ ne bude išlo u školu?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Predlazem resornom ministru Petrovicu da formiraju neko preduzece ili agenciju da nam naplacuje cisti zrak kada ga bude bilo.Normalno da bi tu radili nezaposleni iz kruga obitelji npr.Mire Lazovica ako ih ima i njegovih prijatelja iz SDA. Onda, dati tender za nabavku uredjaja za mjerenje potrosnje cistog vazduha recimo Ivi Komsicu. Jeli moguce da nam se ministar sjetio da djeluje(ha,ha,ha) tako sto ce nam reci da je vazduh zagadjen i da ne izlazimo bez potrebe.Mozda misli da je postavljen na to mjesto sto je sposoban.pametan i lijep kao i njegov kolega Hrenovica a ne da bude poslušnik kriminalaca .Koji si bespravni objekat srušio,zasto nisi zabranio ulazak uglja loše kvalitete u Sarajevo, da te nije iznanadio smog u decembru ? Poskupi i grijanje zaboga, toplane troše plin a to je zagadjivac....! Pa da oni koji placaju preskupu vodu plate i preskupo grijanje !!!! Sramoto !!!!!!!
smradovi debeli sto ne posjetite skole pa ne uvjerite se u stanje iz prve ruke ?
Jbt u nase vrijeme nije bilo ovakvih obustava, drmne snjezina od metra torbu na ledja i u skolu, padne magla torbu na rame i opleti u skolu, redovno granatiranje torbu na rame i u skolu, zima minus 20 ciplju pod ruku i u skolu, bilo je to pravo vrijeme :)
Ma sve razmaženo. Ako nešto malo nije potaman odma' belaj, aaa, kuku majko obustavljaj sve. Muka mi je više od ovih koji samo traže neki razlog da ne rade.
Dakle, za preveliku zagadjenost zraka u Sarajevu, Zenici ili Tuzli nema lijeka? Desetine medijskih izvjestaja proteklih dana, izjava predstavnika Vlade KS, komentara naroda, tv-priloga, misljenja analiticara, i niko ne daje konkretan prijedlog sta se moze uciniti da se barem ublazi problem. Ovdje ne mislim na prijedloge poput "zaustaviti saobracaj na jedan dan", "ugasiti grijanje" i sl. Ima li iko prijedlog strateskog plana za rjesavanje ove agonije? Je li moguce da nas je odliv mozgova iz BiH vec kobno sustigao, pa vise nemamo strucnjaka koji moze uspostavit pravu dijagnozu koja implicira i pravo rjesenje? Draga Vlado KS, ti koja raspolazes sa 800 miliona KM godisnje, imas li u svojim redovima strucnjaka koji moze ponuditi rjesenje za sarajevsku zagadjenost? Ukoliko nemas (a da imas do sada bi pokazala), to znaci da smo u velikom sr.nju, za veliku brigu. Ko vas ponovo izabere, bolje od ovog smoga i ne zasluzuje. S vama buducnosti nema.
Ovaj svijet je poludio skroz. Čudo je šta mediji mogu da urade. Prije rata je bilo i većeg zagađenja (to ovi došljaci ne mogu ni znati, pa zato sada kmeče da im djeca ne idu 3 dana u školu) pa niko nikad ništa nije poduzimao. Elem, nije mi jsasno otkud ovolika kuknjava zbog 3 dana nastave. Djeca nastavu održavaju u školi, ne vani, na smogu. Ako ostanu kući 3 dana neće im zrak biti ništa čišći. Narode, pobenavio si skroz, ne znaš više ni koga da kritikuješ, ni koga da psuješ, ni šta da radiš od sebe.
E AKO TI IMAŠ DJECU E ONDA SI KLONIRANI HITLER!!!!! MOJI SU OVDJE 500 GODINA I NIJE BITNO ODAKLE JE KO. VAŽNO JE DA SPASIŠ SVOJU DJECU ! UOSTALOM NAKRAO SI SE DOVOLJNO PARA PA SAD BALJEZGAŠ ! DABOGDA TI KMEČIO ZA NAJMILIJIM I DAO SVE PARE DA PRESTANU KMEČATI!!!!! TVOJ JE OTAC DOBRO POBENAVIO DOK TE PRAVIO PO SMOGU. ALI TI SVOJU DJECU NISI PRAVIO!!!
Vas dvojica očito ne znate da čitate. @epistemolog Evo razmišljam, baš ne znam šta bih ti napisao... Uostalom, nebitan si, skupa sa svojim komentarom.
to je uvertira za prijedlog od ranijem odlasku parlamentaraca na zasluzene odmore, jebi ga zaboravili su montirati filtere za zrak u svojim skromnim sluzbenim autima pa ce izglea morati ranije na odmor u svoje isto tako srkomne vikendice na vlasicima...
LAMIJA KLONIRANA, ISTA SRETKO ŽMUKIĆ, PO STAROM BALJEZGA I MRTVA HLADNA POZIVA RODITELJE DA DJECU ZA VIKEND PROZRAČE NA ČISTIM PLANINAMA. SELJANKURA NEMA POJMA DA NEMAMO ŽIČARE, DA NEMAMO AUTA, A NI NOVCA JER JE KANTON POJEO NAŠE PLATE ZATO ŠTO NIKAD NIJE NI POSTOJAO I SADA UZJAHAO SA SVOJIM BUDŽETOM DA NAM NEDA NI DISATI. KAKO JE NIJE STID TIH MORBIDNIH REČENICA: DA MINISTRASTVO GUBI DRAGOCJENE DANE. A SVE ZBOG GUZONJA I NJIHOVE PAŠČADIJE KOJI VEĆ OD RANOJ JUNA LETE NA HAVAJE I SEJŠELE I KO JEBE BOLESNE I ZATROVANE SARAJLIJE. JEDINI MORALAN ČOVJEK MINISTAR MARJANOVIĆ NIJE MOGAO IZDRŽATI MEĐU GAMADIJOM, LAMIJI SU BITNI PLAN , PROGRAM ODLUKA O VANREDNOM STANJU A NE DJECAAAAAAAAA! JEDINO KAD KANTON CRKNE MI ĆEMO PRODISATI. BOLJE HLJEBA NE JESTI A ŽIVJETI U ČISTOJ SREDINI. NAŽALOST SVAKI DAN NAM UMIRU DJECA OD OPAKIH BOLESTI. SVAKI DAN SE OPRAŠTAMO OD TIH NEVINIH STVORENJA. A ZELJKOVIĆ,IVO KOMŠIĆ., LAGUMDŽIJA, ČEKAJU DA NAM ŽIČARA PADNE S NEBA. NEMAJU NI STIDA NI SRAMA. MORBIDNO!!!
Tebi, čini mi se, svako kriv što je živ. Neka djeca ne idu u školu pa makar, a pustio bi ga da izadje i vijesla po gradu.
ma dodik prno i vidi sta budala napravi haos u gradu
E mi da imamo para svi bi sebi iznajmili kucice na planinama
Joj magle ko u hororima.
ako nista urucite ucenicima i studentima gasne maska ako ste i to u stanju fukare fekalijske lafo se apeluje da se ne ide vani i ne otvaraju prozori a vamo omladimo hajmo da se trujemo za svaku pohvalu
Nova himna BiH : IDI DOK SI MLAD I NE VRACAJ SE NIKAD !