Školsko zvono označilo kraj odmora
0
Nastava počela danas u ZDK i KS, ostali od ponedjeljka
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo djeco idite u skolu, sto vise to bolje, nemojte kao 90% mladih, zavrse srednju i onda dosadjuju svojim roditeljima kuda i kako dalje. drzite se skole sto vise mozete, ja bih se rado vratio, bolje to nego svaki dan od 7 do 16h raditi, i to ako vam se posreci.
A jesmo pragmaticni. Citava Evropa pocinje sa nastavama uvijek u ponedeljak a mi nesta glumomi. De ba popravite te male sitnice prije nego sto ljudi iz Brisela se pocnu smijati.
U ZDK u Žepču nije počela šk. godina još, tek će petog. U toj općini školstvo nije u nadležnosti kantona.
Zato da neki krecu 1. a neki 5. ? Ja evo ziva ne znam sta da obucem :(( Jos valja cekat bus, i przit se na suncu. U 2 skolaaaaaaaaaaaa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ukinite istoriju i bice sve uredu
znaci nece niko kraj jednoumlja, a hoce da zivi kao drzave bez jednoumlja? najbolje je dici ruke od vas i pustiti vas da se sami dokrajcite
Neka je ministarstvo obrazovanja odlucilo da se za 3. dan bajrama ide u skolu, samo da bar malo oskrnave Bajram. Da su mogli, naredili bi oni da se ide 30. augusta, ali previse ofirno. Tako je kad komunjare drze ministarstvo obrazovanja. A svih proslih godina se kretalo oko 5. septembra, sad odjednom pozurili 1. septembra.
ih, ispod mene svak je imao posao, poklanjajte mi se bre!!!!! :D
Jadna djeca, jadni mi svi, imamo najrigozoznije osnovne i srednje skole, izludise djecu od ucenja, ne krecu od ponedeljka u skolu znaci mora se krenuti krajem sedmice umjesto pocetkom... To sigurno ih ceka posao kad zavrse pa da to bude sto kasnije, i to jos 9.godisnja skola omg,... nek produze na 15godisnju skolu pa onda i srednju neka produze na jedno 8 godina i fax isto tako, a da ne govorimo o mitu po skolama, ko nas vodi zao mi ove djece al eto zelim im sve najbolje na njima ostaje sve, samo da budu pametni od ove generacije (92-95) sto puse travu na svakom koraku.
Više ih je nego prošlih godina, danas nisam znao na vilsu koju ću prije.
joj što ne mogu ovih kvazi-demokrata koji iz daleka po sistemu koji je dao sve svima pljuju, stare mi...
nema naprijed, sve dok ijedan vjerski fundamentalista ili poklanjac bivsem socijalizmu dise. pratite poljski model..... svakog ko je popio kafu sa komunjarom objesiti da visi u sred sarajeva da narod oznaci kraj jednoumlja.
e neka je vise pocela, ovih šejtana oko auta sto igraju lopte mi pun k.rac....
moraju sarajlice uvijek bit prvi u svemu... a kriminal koji se desava sa udzbenicima i namijestanje koje ce izdavacke kuce da dilaju svoje udzbenike je nenadmasen...
treba bih dobro tuci u tim skolama, da ne budu pi.cke.
KANTON ! hahahahaha