Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte ga vamo... ionako ne znamo sta cemo od ovakvih..
Koji je ovaj gaetano pacenik...
alaha mi citam komentar i reko sad cu koment isto ovo :) (Y)
Eto ba šahbaza
On ti je ko mačija guza
nece vise, popravit ce se on...
Ma ***rtovali su oni i jace od Sanela hehehe zasto ne bi i njega mogli sada.:)
pravo je naredovo cak i do zatvora doguro
Ma rodila ga majka ljepotana ................. kud je on i pametan i fin
Svijtlost i ponos roditelja.........*** ti stoku kad se i svako mnozi
Sanel Šahbaz ... pi2da ti mamina sto nas sramotis? Da hoces pokusati koji put u zatvoru ... bas bi mi bilo drago
Sto nas sramoti ?? Nek ih sve redom šamara picke Evropske ionako bez njega ili sa njima oni o nama misle sve najgore ovakop barem dobijaju po p.... pa nek misle sta hoce
@Haris ... kako bolan ne sramoti. Otisao u Englesku, izvukao glavu iz rata i siromastine ... ima tamo mogucnosti za 100% bolji zivot a on magarac postao bandit, kradljivac, lopov ... sramota ziva. Sto je jos gore, nece Englezi reci "Sanel" je to uradio nego ce reci Bosanci to rade ... sto znaci i tebe su u to svrstali ... al hajde de Harise, mozda i ti nisi nista bolji od njega
Samo nam još jedan takav fali...
nemoj dolaziti ovamo jaka ti je konkurencija :D
Samo da ne pije kratko :)
Cuj prebio svog stanodavca dok ovaj nije pao u nesvijest, tog istog stanodavca koji te je primio kao covjeka, iako te nikada prije nije vidio, kad si cetveronoske dosao iz BiH zbog rata, to ti je hvala na bosanski nacin. A za ove sto mrze Engleze, pa koji vas je *** tjero da idete u Englesku ako ih mrzite, idite brate u svoje prijateljske arapske zemlje, da vidim kako ce vas oni primiti i sta mislis da bi mu Arapi uradili, da je ovako nesto napravio kod njih, prvo bi mu ruke odsjekli, a onda i glavu ili bi ga jednostavno objesili za prvu banderu.
Dobio sve i sada pravi probleme ja bi ga ***rtovo pod hitno seljacina balkanska
Plemenit lik, intelektualan pogled, produhovljena faca, jednom rjecju: dingospo u paralelnom univerzumu. Blago majci koja ovo rodi, ponos babi, koji ovo napravi, kompliment dedi koji ime dade. I blago Bosni, haj'mo Bosno, haj'mo Hercegovino!
Antologijski komentar.
a to je taj Šahbaz, jest ko mačija guza
Dosta ovakvih su nasa vizit karta svuda u svijetu. Sad mozes samo zamisliti koliki nam je rejting tamo. Na samom smo vrhu. Sramota.
samo rokaj Šahbaze yebi im majku anemičnu i otrovnu, britanci su najgori narod na svijetu
gandalfe sjaši više majku ti četničku boli mene qrac što ti mrziš muslimane, nećeš ni ti ni bilo ko tvoj dočekati ove prostore bez muslimana a ako ti smeta izvoli 2 metra užeta i učini sebi i svijetu uslugu.
Ne mrzim ja nikoga. Nisam ti ja kriv sto pises gluposti. Ti mene nazivas mrziteljem a u svom komentaru si jasno naglasio da mrzis britance i da opravdavas njegova krivicna djela. U mojoj familiji vecina su muslimani, ali nisu idioti kao ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)