Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasiha Pozder docentica je na Katedri za urbanizam i prostorno planiranje na Arhitektonskom fakultetu u Sarajevu, na kojem je doktorirala 2013. godine. Znači žena je profesorica, docentica na katedri, stručnjak iz oblasti okoliša. Bravo za Našu stranku, eto stručan i obrazovan kadar. Šta sad ne odgovara?
Realno ubjedljivo najjaci kandidati po obrazovanju su ovi iz nase stranke. Samo u zadnjih sedam dana 4 doktora nauka od kantona do federacije. Ima nade za nas obrazivane koji smo zavrsili regularno!
Čuj ovih hahaa peku ražanj zec u šumi.., Lendo predlaže 8 Bošnjaka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mirso čamac je ovo završio
Izgleda da je ove kralj Dragan Prvi baš ubijedio da će biti u vladi Federacije
Nije kandidatkinja nego je PROGURANA od strane 2-3 osobe u NS koje stranku vide kao svoju privatnu firmu i privatni kapital i to je tuzna istina Nase stranke. Tamo vlada totalna diktatura 2-3 osobe! Inace Nasiha P. je preko politike daleko dogurala, drugacije i ne moze jer nema karizmu!
Jest to super, ali džaba im kad nemaju dovoljno ruku
Mislite kandidatkinja HNS-a?
Haha ovi ublehaši i trojke peku zeca a zec još u šumi.....
FRANCUZI SU SE BILI NAFURALI NA UNIVERZ. PROFESORE I PRINE ČETVRT VIJEKA SASTAVE VLADU OD SVE SAMIH PROFESORA - I NIKAD GORE VLADE. OTADA NEMA PROFESORA U FRANC. VLADI.
Dobar izbor, da hoce i ostali ministri biti ovako kvalitetnj
Što se furaju svi na ove docente i titule, pola od toga baci u vodu!!! Umjesto da gledaju sposobne i ostvarene ljude, ok fakultet ali zasto mora predavati na nekom univerzitetu, fol oni najsposobniji... Znamo da je najjači i najveći politicar i drug ikada bio bravar po struci!!!
ražanj okrenuli, zecu u šumi, ovo samo kod nas ima
Jadni smo mi ko su nam ministri
Prema ovom što je napisano zvuči kao dobar kandidat, a priznajem da nisam pratio kako je do sad radila. Pratićemo odsad...
hoce al malo sutra🤣🤣🤣
Vrlo kompetentna osoba
očekujemo pitanja iz zelene sekte a gdje je bila u ratu.