Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo. Svi članci na klixu o tzv elitnom turizmu, a nas gradjane ko grebe. Doduse, za koga glasamo, sami smo krivi
Kako je korumpirani Dževad Becirevic znao gdje da napravi vilu Nakro se da mu ni unuci nemogu potrošiti
jasta cu im platiti.....odem na trebević da malo djecu izvedem iz smoga i smrada, a jok da sjedim i ispijam kafe. Ali i to sve manje jer otići gore (radi guzve), naci parking i vratiti se je patnja prava i haman pa nije više ni vrijedno a ni isplativo.
kad se otvori zicara, to ce biti prava stvar...
@sheker daj boze jarane. merak babinim sinovima doći u bijesnim autima da svi vide, pa ih parkirati sa obje strane ceste oko sunnylanda ili pina da se ne mogu vozila mimoići
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja bi demostrativno isao gore i nosio sa sobom sve sto mi je potrebno (hranu i pice). Nebi dao guzovima da sami uzivaju.Kad bi ti isti guzovi vidjeli da nisu medu svojima,nebi im padalo napamet tu navracati.Drugo ovi koji zamisljaju se obogatiti na lak nacin, ce biti primorani promijenuti cijene.
Barice su rasprodate ugl. SDA klanu i bivšem načelniku Općine Centar, a ono što je ostalo kao javno je toliko prljavo, smeće, kese, da ne kažem čega sam još viđala... kućice koje su bile postavljane su uništene... neko je radio da se Barice unište i građani sa nih otjeraju. Pošlo mu je za rukom.
Izletište Barice postalo hebalište,nemaš gdje sjesti kako treba,smeća na sve strane a do prije par godina ljepota bilo gore otici
gledajmo kako posteno tj.dobro zaraditi , a ne zgubidanit po nekim baricama
Daj Nasiha popusti molim te. Ja na Trebevic ne idem zbog kole, niti zbog hamburgera, vec idem zbog zdravlja, zbog sporta. Pametni idu da regenerisu svoje zdravlje, a primitivni da se pune hamburger masnocama i secernim kolama...
Na Trebević prvih 19 godina poslije rata doslovno NIKO nije išao, osim pokojeg planinara. Po tome, po Našoj stranci siromašnih u Sarajevu očito nema, jer njihovom logikom da ih ima išli bi prethodnih 19 godina, a tek u ovoj godini bi bili spriječeni! Ovi imaju kolektivne halucinacije...
tacno, trebevic je posao izletiste za klase, u proslom mrskom sistemu je bio za sve
Jedna od rijetkih osoba u struci koja zapravo radi za dobrobit struke, ne boji se reci sta misli i, ako treba, suprotstaviti se svima. Ko je makar jednom sjedio s njom, zna kako je borbena. Samo naprijed, nadam se da ce te i ostali podrzati.
zar ne pisaše nedavno da ce i na baricama nešto graditi? helem, da i to ujagme dok mogu :D
Jos jedan konkretan potez Nase Stranke. To ce naravno sada naici na osudu du*elizaca Fahrudinu Radoncicu i slicnima. Ne zaboravite da je za vase gazde hamburger od 10 maraka sitnica, dok ce vama pomenuta cifra ostati dnevnica jos dugo vremena.
ovi iz nase stranke, ublehasi pravi..
balije iz sda su naprotiv dokazale da su vrlo konkretni, kad je njihov tal u pitanju
Znaci pokupoval Arapi sve ostale Bosnjacima Barice i Lokvice.