Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka Amir Zukić potegne vitalni nacionalni interes zbog Keljmendija.
Fahri ne gine ćuza!!!!! Opa keljmendi style :DDDD
SDA: Nasere Allah te nagradio samo nas nemoj ocvikat sve cemo ti dati, evo i ove zlatne kasike sto nam je ostavio Alija, nasu fildzan drzavu, nekretnine, vikendice na poljinama samo nas nemoj ocvikat. Naser: Selam drugovi moji, sve to sto vi meni nudite je sica ali sam odlucio da pomognem narodu u BiH i vas zelene kerove posaljem u zatvor. Evo imamo ovdje sve TV, plejka, sah pa cemo se zabavljat.
Što, se bolan prosipaš!!! Pametniji si kad šutiš!
ne može se glupom čovjeku objasniti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
brojne guzices su se stisle...
Jer mrzak ovaj konj,*** vas on što mu slike stavljate.
Kako se zvala ona ZAJEDNIČKA firma Fahre i Keljmendija? Nešto "... nekretnine"
Jesi tokmak ... Fahro trazi da ga se izruci BiH, a ovaj gad sa slike kaze da ga u BiH traze jer je saradjivao sa BIVSOM VLASCU (SA SDA) .. kraj price) !!!
@peticaaa ... Vidi, ja tebi neću pisati da si tokmak, ali da vidimo hoćeš li skontati situaciju: Hipotetički, da smo Ti i ja raja, al' onako pravo raja, da li bi bilo za očekivati da ja, u slučaju da budem uhapšen zbog nekih naših zajedničkih mutnih poslova, na prvu kažem da smo ja i ti bili skupa u tome, ili bih ja, logično, pokušao odvesti istragu u pogrešnom smijeru?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)