Komentari (543)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masalah
Da vidimo Dickovu reakciju, bit će komedije: ))
Dabogda umro
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
MaşAllah
hahaha na vlahadijo kako se držite?
Jahorina inace planina u Bosni i Hercegovini,a najdraze nam se sprdati sa smrdima iz tzv rs 😛
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije mi jasno zasto je Srbija ponovo slala potjernicu, a znali su da ce Oric biti pusten. Covjek se ne sakriva, dostupan je sudu, ne znam sta su htjeli sa ovim. I kako vjerovati srbijanskoj politici, jedno govore i popisuju, a iza ledja rade drugo. Neka ih je vala sram.
Dobro nam dosao komadante, samo reci……
za sve vas debile koji drkate na mamine gace, Bosna je bila i bit ce, a vas polako nestaje, nicija nije do zore sjala mamu vam zlikovacku…..
N. Oric pusten na slobodu…., pa naavno da je pusten, mater vam cetnicku i ustasku, sta ste mislili da se moze izjednaciti onaj koji je branio i onaj koji je napadao, gamad fasisticka, …Mile Ronhill na primljen na Paprikovac u kriticnom stanju… na aparatima je, a Cvijanovicka mu drzi cunu dok pisa u patku.
Ovaj covjek nije zlocinac jer od samog kraja rata bio je dostupan organima gonjenja u bilo kom postupku, a vasi heroji Mladic i Karadzic ako su stvarno heroji i nevini i branili samo srpski narod kao sto se prica zasto su mijenjali identitet skrivajuci se da izbjegnu pravdu, zasto???
Po prirodi Srbi su nam u vecini neprijatelji i kao takvo cinjenicno stanje ne treba nam uopce biti cudno ili neprirodno s obzirom da se radi o mrznji koja traje vise od hiljadu godina. Bosancima ne prijeti opasnost od Srba kao naroda vec nam prijeti opasnost iz unutrasnjosti tj.od onih koji se predstavljaju kao Bosanci i Hercegovci, lazni patrioti koji rade za svoje sitne interese i sceniraju svijesno ovakve stvari da bih zamazali svima oci koji zive u BiH. Zavadjaju narode u BiH svjesno kako bih nastavili pljacku drzave i lovili u mutnom. Nasi narodi su prirodno glupi i nemogu da shvate, da dok se mi bijemo kao psi izmedju sebe zbog jedne koske oni i dalje zive lagodnim zivotima, imajuci vile,privatne banke, nekretnine sirom zemaljske kugle itd.... Kada nismo mogli nista uradili konkretno u zadnjih 20 godina i kada biramo iste korumpirane politicare koji otvoreno pljackaju ovu nasu zajednicku drzavu, onda i treba da trpimo ovakve torture jer i neznamo za bolje. Jadni smo svi mi!
Logicno da je pusten kad nije kriv.
Jadna ova zemlja puna idiota, debila i govana
Veli duduk kako srbi osjecaju i misle da je Oricć kriv , doduse malo kasnije je rekao i da znaju da je kriv... Jbg sudovi ne ispunjavaju zelje , pogotovu ne fašistima.. dudukeeeee , činjenice su za sud.....
Sve je to dogovoreno,to koristi vucicu,izetbegovicu,dodiku,samo mi od toga enamamo nista. Srbi se bunili da karadzic,mladic i slicni idu u hag,ostali narodi bili za,sta je sada,pa nista... Vecina je gladna...otvori oci,stop nacionalizmu !
Kakva sramota.
Srbijanskog pravosuđa i vlade.
Nemoj se praviš lud svi znamo ko je prvi započeo sve, obrezani, Srbi su samo uzvratili i svi srpski su kažnjeni, a bosanski i hrvatski niko, praviš se ti lud mnogo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ziv nam bio Oricu sad se pripazi nasih i oni su opasni
Logično rješenje. Onaj ko proganja Bosance po svijetu ne može se ničemu dobrom nadati.
Dobro nam se vratio komadante !
Samo mi nije jasno kako ovako ubjedljivo zuve u lazima i laprdaju ovi "nebeski" cigani,zaista svijet je protiv njih jer za Boga milog oni su "nebeski" oni imaju pravo silovati,klati,o laganju da ne pricam i zvjerskom mozgu sa izrazito bolesnom percepcijom ...dokazano evo i ovde kako su petljali pa sa svojim mrtvima se igraju i lazu,samo mi nije jasno kako ke taj svijet tako drzak da ih ne podrzava u njihovim nebeskim lazima,uzas!!!