Općinski sud u Sarajevu
0
Naser Orić osuđen na dvije godine zatvora
Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ba ovo, sda klixače sve lajkove i dislajkove izbrisali????
Ovaj naser je jedno obicno smece iz provincije......cuj komadant....pa gde mu je vojnicka cast......
to legendo ma nije to nista vec si na slobodi nas heroj se vec krece bosnom a placenici nek crknu od muke koji su mu ovo smijestili to je srebrenicka legenda volimo te nasere
Vecih glupana nisam vidio dugo nego na ovoj stranici. Kako je Naser kriminalac kad je osudjen NEVINIM za iznudu? Mnogi od vas niste ni procitali clanak nego ste samo poceli gluposti prosipati. I slusajte jos jednu stvar, za ovo oruzje ON NI DANA NECE U ZATVORU PROVESTI, pa nek vam bude krivo.
Je li istina da Naser i Amra očekuju njegovo četvrto dijete? Ko je treće dijete? Jamačno, svako ima pravo na osobni život!
Mislim da je mlada žena njegov advokat. http://www.san.ba/index.php?id=7159
J.e.Bo vas Naser - lopov i kriminalac. Ko kaze da ga ljudi vole, taj ne govori u moje ime!!!!
Smjesnije presude u zivotu nisam cuo. Pa za kupovinu tudje ukradene robe se dobija 2 godine, a on za teska krivicna djela poput neovlastenog drzanja oruzija, iznude itd dobio samo 2 godine. Citav pravosudni sistem je otisao do vraga, kada su na celu tog sistema mutavi stranci i do lakata korumpirane domace sudije. K A T A S T R O F A ! ! !
e moj komadante, dok po Sarajevu uhljupi zgrću milione iz budžeta a njihova djeca obezbjeđena ko bubrezi u loju ti zaguli dvicu ... eto za što si krvario a i mi svi s tobom!!!
eto sta je on!!!
Mene zanima ko je zgodna plavuša sa šiškama, na slici je grli. bihttp://www.san.ba/index.php?id=7198
KOMADANTE LEGENDO TI TREBA DA NOSIS ORUZLJE JER NOSIOSI GA KADJE TREBALO PA ZASTO NE SAD
masala neka orica!
@ Neko iz mase \"Da istina je i da čeka četvrto dijete sa Amricom ( druga žena, dosta mlađa), ali svako valjda ima pravo na privatni život!\" CETVRTO DIJETE?!?!
Ali s obzirom da je bio jedno devet mjeseci u pritvoru. Eto njega dok kažeš keks. A nisu ni ti supružnici zlato. Mislim da tužiteljstvo nije imalo dobrih svjedoka. Takođe, Vasvija je dobila 100 000 KM za odbranu (provjerena informacija 100%). Da istina je i da čeka četvrto dijete sa Amricom ( druga žena, dosta mlađa), ali svako valjda ima pravo na privatni život! Znamo da je seljačina, ali je bio ljepuškast. Sad je pravo ostario. Što se tiče Srebrenice, znamo i to da mu je naređeno da ode ko fol na neku obuku. Znamo da je uvijek mogao nazvati rahmetli Aliju i da mu je nestala svaka podrška nakon njegove smrti. Sad je vjerovatno i on očekivao da bi mogao proći kao Gaši, jedno dvadeset godina, ali eto nije.