Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da pitam ove sto pljuju po Naseru i Aliji gdje su bili za vrijeme rata...............koji ste kurac vi uradili za ovu drzavu,procitali ste knjigu i dva clanka s interneta i mislite da znate nesta,pa jel vi znate sta je rat i sta se radilo za vrijeme rata mamicu vam neuku,nepismenu,posrbljenu...............Sta vi radite konkretno za ovu drzavu osim sto pljujete po likovima iz proslosti,kako ce to pomoci nama pitam ja vas...........ne volim SDA ali s razlogom ali zamolio bih ove kretene da ne pljuju kad su stoka koja slabo sta zna i o cemu a kamoli o ratu,politici...
Naser zlocinac i lopov. Ima sve karakteristike zatucanog Alijinog sljedbenika.Volio bih da ode na Kovace, legne u grob pored Alije i da se jebuckaju dok i Nasera crvi ne pojedu...
SVIM IZDAJICAMA HEROJA BOSNE I HERCEGOVINE ZELIM DA IM CETNIK STIGNE PRED VRATIMA I DA IM ZADNJI DAH BUDE SVIMA NASER ORIC!ON JE SVOJ ZIVOT HTIO DAT ZA SVOJ NAROD I ZEMLJU DOK SU MNOGI POBJEGLI DALEKO I DOBRO SMJESTILI SVOJE FAMILIJE TAMO GDJE IH CETNIK NEMOZE NAC,NAPUNILI SE PARA PA SAD HAPSE HEROJA NASEG NARODA,IZDAJICE I PRAVI LOPOVI!!!!
Ovog zlocinca i krvoloka treba objesiti!
Nisam heroj al Naser Oric jeste!Izdajnici svojeg naroda,prodane duse,da Bog da vam cetnici dosli pred vrata i zajedno svi nestali!Amin! Izdali ste Srebrenicu,ko sto sad izdajete onog sto je branio,Oric nikad nebi dopusto da padne Srebrenica u ruke cetnika da to nije bilo namjesteno od onih sto su htjeli da ona padne! Hiljadu puta gorih od Orica se setaju po Sarajevu,Bosni i Hercegovini,pa niko ne preduzima inicijativu ni da ih zatvori,ni optuzi,al Orica,da,i njegovu zenu,sramota da vas bude,vas bosnjake,izdajice!
Naser je HEROJ!
Hapsite dokazane Bosnjacke sinove, nek vas je sramota stoko SDA-ovska
Izdajniče, ostani gdje ti je mjesto!!!
\"jarane\" nek ti tata trune:)
truni stoko
Ne treba nikako ni izlaziti! Takva dz****d trebajutamo ostati dozivotno!
ostani u zatvoruuuu,,branioce\" srebrenice.. izdadose te tvoji iz SDA ,koi su zajedno stobom pomogli srebrenici