Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi u zatvor. pa vidite da je ovo dno dna. sve goli lopov
Izetbegovićev kriminalac
BABA DAJ VODE 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 A dje ti ovo napamet pade majko oplakah, stvarno mi nedostaje ovaj nas narod (normalni) sto kazu nasa raja 😢😢😢😢😢
Moja lunice-golubice, mi cemo izgleda stvarno morat pokrenuti revoluciju i kad pobijedi narod tebe biramo za ministricu vanjskih poslova!!! 👍👍😎😎😎
YUGA nije valjala kazu, pa sta je sad izvolite gledaj te
@Luna.Luna 169 obavjesti samo od tebe :D al ti zeno mozes pricat..zezam se naravno ;) Uvijek je bilo tako neko gori neko doli...sredine nema vise
[ Podsjećamo ], Naser Orić je branio narod i bio i ostao strah i trepet za agresorske teroriste koji su dosli da pljackaju, siluju, zakolju, uniste, (itd...) sve sto je vezano za muslimanski narod , odnosno ne-srpski. Ne moze nam niko nista jaci smo od SRBIJEEEEEEEEEEEEE, mogu samo da nam puse oni ko nas ne voleeeeeeeeee :) Hajmo ruke gore i pjevajte pickice, no moze nam niko nista ... :)
Jebeš sve ovo, OTELO SE! Savjetnika i govana?
Ne kontam čemu ta revizija, čemu to služi? Hoće li građani i bivši borci imati nešto od toga ili je to samo bacanje para, kojih inače nema? Doduše, eto najavljuju smanjenje penzija za 10% pa će biti para za političare i njihove luksuze.
Naser je posten covjek koji zivi od stada ovaca,sad ce mu SIPA ovce oduzeti ! Sve krimosi s Bakirom na celu !
Pa šta? I Pablo Escobar je bio kandidat za predsjednika.
Zavoljece me u selu omladina sva moj ce babo u birtiji biti hadzija kupicu mu tri sokaka i ferarija..
ko na bozic u kravice dodje...naser oric nije karadjordje....
Odlučite se "vi" u Ministarstvu je li bio "odbrambeno-oslobodilački rat" ili "agresija". Koliko znam, studenti ne mogu odbraniti Master tezu na UNSA ukoliko u radu napišu "rat" umjesto "agresija". Tipično, gotovo sve nedefinisani pojmovi u našim institucijama.
@Optimistični ljudi kao ako je agresija onda Alija nije kriv sto je unistio drzavu. Jeste bila agresija, vas je napalo milion vojnika JNA i 5500 tenkova. Al vi ste se goloruki odbranili. Samo cudno sto to ne uradiste u Seebrenici kad vas je napalo12.000 vojnika i 5 tenkova.