Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekom smetas majstore izgleda.
Naser Orić i njegovi ljudi prošvercovali su u ratu tone humanitarne pomoći, pišu “Frankfurtske vijesti”.............. ... U strogo povjerljivom dokumentu nekadašnje tajne službe BiH navodi se da je od šverca zaradio najmanje milion KM, pišu Frankfurtske vesti. U tim dokumentima operativac pod šifrom JK 258 do detalja opisuje u šta je sve Orić bio upetljan.
@ josilo Ne bih na slijepo da te demantujem zato daj mi link gdje to sve pise da se i ja uvjerim, druga stvar je kad su nama to Svabe i ostatak krstasa evropskih mislile dobro? Od kongresa u Berlinu nas karaju i ne misle prestati jarane.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nedaj se komadante !!! jebes ove kvazi komentatore "opasne"...
Kad citam ove komentare, sve manje vjerujem da smo mi muslimani i zasluzili ista bolje od ovoga sta nam se desava. Jedni protiv drugih, i da je najgori nas je da je crn ko cizma. Trebao nas je Mladic sve pobiti i poklati.
Nikakvi vi niste Bosnjaci kada jednoga Heroja pravite kriminalcom.Od ovi heroja nigdje nema na vlasti sve sami podrumasi,osim pojdinaca.
Ovako ovim cetnickim pizdama i nasim izdaicama *** majku po redu. Vi satro bosnjaci sve ste zaboravili, mozete se sramit tog, red za hljeb, markale, srebrenicu sve je to palo u zaborav !!! Nasere da ih koljemo? Steta sto prekidose rat kad uzese muslimani stvar u svoje ruke !!!
Naser Oric je Bosanski Gazija a ove piizduuuriiinnneee koje protiv njega rokcu, neka caskom odu kod Dodika i povuku jednu njegovu lulu mira iz gaca. Niko normalan ne govori protiv covjeka koji je bio stub odbrane Bosnjaka u naj gorim godinama rata. Ko je kriv ? Kriv je Tuzlanski korpus, koji je zive i zdrave uhranjene chetnike zarobljene oslobadjao dok su oni nase streljali. Zasto tada niko iz Tuzlanskog Korpusa nije pokrenuo akciju pa kad bi izbio i balkanski rat ali ne vi piiizdeee po Naseru, lizete dupe chetaljima. Samo znate kukati i plakati . Eto, koliko imate patriotizma i hrabrosti da su vam svi drugi krivi samo da nebi dobili samar ako vi priznate krivicu. Kada se ginulo, mnogi od vas su bili vani a sad ovdje pametujete. Vi ste jedne kukavice koje pjevate o ratu a molite Boga da ne pukne. Pokazujete "patriotizam " samo kad igra BiH. Ma popusite vi nama Krajisnicima . 5 Korpus ARBiH je oslobodio pola BiH a pola vas nije culo za njihove heroje. Mars bagro izdajnicka
Trebao si im se vie aje...ti majke u Kravicama, steta mogl je i bolje . oriću junačino
petar.veliki100 evo pozdravlja te tvoja mama iz druge sobe i kaze da podgrijes sarmu. sad ce ona samo da zavrsim s njom.
Nista, cuvaj sina dok izlazi sa faxa ! Gusto je postalo :/
negdje 2005 ili 2006 sam bio u naserovoj kuci u pascima kod zivinica i tad sam vidio najvecu kolicinu oruzja i razne robe (svercovane) u zivotu
Da si otisao do Mile Ronhila vidio bi mnogo vise pa on je privatizirao okupiranu teritoriju hahaha
Doticni ratni zlocinac i kriminalac je izbjegao ruku pravde samo zahvaljujuci politickim vezama.Ali zato na slobodi nikad nece imati mira.To mu zelim od srca.Da zivi u stalnom strahu i da ga progone duhovi zlocinacke proslosti.A da je paranoja proradila,dokaz je ovo prividjanje Dodikovih policajaca.Mada mislim da on zatvora vise nikad nece vidjeti,ali ce zavrsiti kao i njegovi zestoki prethodnici.I to bi bila bar djelimicna pravda za zrtve njegovih eskadrona smrti.
Ako bude ubijen to nece imati veze sa kriminalom vec sa KOS-om i Udbom i ako je vec toliki mafijas kako to da nista ne curi od nekud? On je trebao biti ubijen u ratu jaro i to od strane SDA i KOS-a pa to i pticice vec znaju. Ko je ubio Zaima Imamovica i zasto? Zato jer nije predao Gorazde cetaljima a ubili su ga SDA i KOS. To je u stvari postala jedna te ista organizacija
Ovako pola vas koji komentarisu Nasera treba te se ugledati na srbe koji ma koliki zlocin karadzic i mladic napravili i ubili 2000 hiljade djece u Sarajevu Srebrenici.zepi.zvorniku.itd na svakom koraku nazivaju herojima srbije i repulike srpske i vi moji Bosnjaci i Muslimani dajte da objesimo Nasera Orica i bice vam lakse Naser je ima 22 godine na pocetku rata da vidim vas Bosnjaci kako bi se vi borili slavite ga bolan da je najgori sta je trebalo da zivi u supi ima jedan stan na barama i pricate zgrade stidite se zato su na i poubijali 300 hiljada zato sto tako razmisljate nek si ti KOMADANTE ZIV I ZDRAV VELIKI POZDRAV ZA NASERA ORICA...
Svaka čast, svtko od nas BOŠNJAKA bi trebao tako da razmišlja. Oriću legendo.
Potpisujem
jgyioj
staje nasere kad neemogu patrioti rbih mogu cetnici pred izdaju srebrenice moj babo otiso da kupi 1kg. soli prodavac kaze 76 marraka sta je to bolan 6 za mene 70 za sefa jebi se tammo ***te alija
Utjerivanje duga na demokratski nacin
nasere,nedipr matereti....ti si mi postenjacinja u picku materinu....izasao iz srebrenice nigdje nista nisi imao sad odjednom zgrade na Barama i ocekujes da ti niko nista nezamjera...e moj nasere 92-95 su davno prosli.... cim imas veze sa turkovicem nista dobro nemozes ni ocekivati..al eto sretno ti od mene pa sta god ti Allah dragi da ...
Poštovanje komadante naš !
Nasere, ti si patriota I PRAVI ČOVJEK U PRAVO VRIJEME. Naser Orić je junak bošnjačkog naroda I SVI BOŠNJACI trebaju stati iza njega. BOŠNJACI ILI MORAMO BITI ZAJEDNO ILI NAS NEMA.