Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masovni ubica Naser Oric pored one lazljive Munire.
vidi kako ga munira na zadnjoj fotki na uho pita: sto nas ba ostavi na cjedilu nasere, bez komande i organizacije? sto odnese nase milione u tuzlu, one milione koje si nam uzeo za so, brasno, secer...
Uvijek je narod vjerovo u vođe, ali vođe slijepe pored očiju a gladni pored tovara hrane. Kako se i danas glasa i kako se živi a narod i dalje slavi svoje "junake" koji ih u krv i suze zališe. I pored svega toga i dalje ćute i ne dižu glasa!
Treba dopisati da je isti ''heroj'' izvucen iz Srebrenice prije nego je pala(zasto?), da je ''uvazeni'' komadant i predsjednik poslije rata hapsen radi pripadnosti kriminalnom miljeu, isto tako to je covjek koji je osudzen za ubijanje civila i Milosevicev zastitar...Svaka cast na ratnim uspijesima i borbi ali..mislim da doticni nije ono sto su borci poput mog oca i drugih oceva koji su casno branili ovu zemlju.
Kada nas sve ozari istina i budemo našli satisfakciju u njoj onda će nam sve biti jasno. Nismo mi ni stoka ni jeftino blago da sa nama truguju tri glave, ali kasno, kasno jer se toliko krvi prosulo kao Drina, niko ne prašta i niko ne ide dalje već tapka u mjestu. Djeca su nam sve, ako ona ne nauče na našim pogreškama, neće niko. Neka dobri ljudi daju život ovoj zemlji za našu djecu!