Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naser Oric je drugostepenom odlukom suda u Hagu oslobodjen svih optuzbi!!!
Pa niko i ne kaze da je bilo kako bio usmjeren g.Oric protiv drzave Srbije, to valjda ova iz Fonda samo odgovara na Glupo novinarsko pitanje. A moze biti da je dezerter pa zato ovako odgovara ili novinar pita.
Nisi dobro informiran, pa on je tamo konstatno, i sam ti je rekao da je isao nedavno da bi i pripremio sve ove dokumente za penziju, a ti sto si toliko iluminiran, tebi nitko ne moze pomoci... covjek radio za srbiju i prije, i tokom (kada je tetralno izasao iz Srebrenice, k\'o fol na neko usavrsavanje i ostavio onliki narod), pa i poslije, evo sad fino priprema papire da uzme ne svojom krvlju zaradjene dinare. Aferim!
pa imaju i srbi iz srbije u bosni licno znam neke
Zaista ne mogu da vjerujem da se jedan novinar usudi nespreman pisati članak o bilo čemu, a pogotovo o temi ratnih zločina koja je vrlo osjetljiva. Za informaciju \"neimenovanog novinara\" Naser Orić je drugostepenom odlukom suda u Hagu oslobođen u potpunosti usljed nedostatka dokaza da je počinio ono za što je optužen. Potpuno je druga stvar da li se to nekome sviđa ili ne, Naser Orić je apsolutno nevin pred zakonom. Druga stvar, u samom tekstu Fond za PIO Srbije se drsko upušta tvrditi da je Orić počinio \"aktivnosti protiv Srbije\"? Šta to faktički znači, ako Srbija tvrdi da nije učestvovala u sukobima u Bosni i Hercegovini? Pomjeraju li po ko zna koji put granice Srbije preko Drine, ili po drugi put javno priznaju učešće u agresiji na BiH(prvi put u slučaju Ganić). To bi trebalo da bude meritum istrage \"neimenovanog novinara\" ovog portala, a ne da nekim bomastičnim naslovima priča gluposti koje nemaju veze sa istinom.
da mi je samo znat kako se on borio protiv drzave Srbije :))))
B.A.L.I.J.A. ko i svaki drugi, jedan dio b.alija radi za C.etnike drugi za U.stase, cemu se nada ovaj narod?!?!
Pa komandovao je najvecoj ofanzivi na Beograd od vremena drugog svetskog rata u kojoj je poginulo vise od 100.000 civila srpske nacionalnosti.. (SRNA)
ne idi u srbad.iju da te ne zatvore u kazamate, pa da dises srp.ski zrak iza srp.skih resetaka i nemoj da jedes srp.ski grah u srp.skom zatvoru i i iza srp.skih vrata.....:)) pazi brateeeeeeeeee..
svidja mi se kako srbija pokusava da svima ugodi, ovo ono, al kad polude opet, *ebat ce nam majnu svima......
Pa da. Čovek zarađivao za lebac.
Tako je Srbi svima trebate da isplate za svo zlo koje ste nanijeli narodima bivse Yugoslavije...Srbija polako krece ka tome da bude normalna zemlja i da postuje prava svih ljudi.
DOBRO JE DANIS TANOVIĆ REKAO.. CIRKUS KOLUMBIA!!!!
pljuc pljuc u facu direkt .. to Nasere :)))
hahahahahaahahahhahahaha
Imam li pravo boravka u Srbiji...?