Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ova vijest uopšte objavljena u Banjaluci?
Zasto je Sabina Cudic u vrhu Vase stranke a tata joj oficir KOS-a. Odnosno za koga radi Nasa stranka, za gradjane sigurno NE vec za par svojih pojedinaca. Vaznije je navodno jacati Vasu stranku nego se suprotstaviti nacionalnim strankama. Ovo jacati znaci da ostane isto da vas par nama soli pamet.
Pa kada je dozvolila da ima profašističku Našu stranku u Banja Luci, zašto ne bi finansirala i Radovana i Mladica i sl. Zar to nema logike.
Isto ko što i vi želite da prema riječima vašeg predsjednika Kojovića agresorima i nama glinenim golubovima pravite spomenik kao pomen žrtvama i dželatima u centru Sarajeva. Vaš predsjednik slavi Galićev Sar.-Rom. Korpus tzv VRS koji je pobio 1600 djece u ovom gradu i vi dođete u poziciju da se pitate i da ovako morališete FUJ
ovo je stipendija haha
Kako je narod naivan, kad covjek bolje razmisli pa to i jeste njihova stranka od nje zive od nje salju porodice na godisnje odmore po elitnim mjestima, vikenduju po inostranstvu a ti narode pronadji se bar u masti i poistovjeti s imenom nasa stranka. Ali bar sutra ne mozete reci da su vas levatili iza ledja vec transparentno i u lice nasa stranka dali naziv tako i ponasali se a ti covjece glasaj hehe e zalosno *ebo ti nas i ne zasluzujemo bolje kad nas levati svako i pametniji i gluplji od nas ako koze se biti gluplji...
Mozda Dodi i opravda one milone sto je svrnuo, uze advokat za Sratka sve!!!
Zašto vlast u FBiH isplaćuje samo sebi redovno platu, Zašto vlast u FBiH pored redovnih plata tuži istu vlast za svašta nešto i redovno sebi isplaćuje još više tih plata, Zašto vlast u FBiH nije u stanju ni sama sebi platiti kafu nego to ide na koje kakve reprezentacije Zašto vlast u FBiH nije vlast nego samo skupina amatera koji bi se igrali rata.... 1000 Zašto niti jedno Zato......manite se šuplje o rsovcima i brinite se za ovo malo jada od FBiH što nam je ostalo
Zato sto stanovnici BiH placaju mnogo stranaka koje ne priznaju BiH.
Jedina naša stranka je SDA.
Pa kako da takvo šta Dodik ne preloži, iako njemu nije do optuženika, kao do lanjskog snijega, nego treba da se dodvori narodu, a idu izbori, a plus optužnica za to što je ispraznio banke, ali to zna sve i opzicija, ali kako da se neki od njih odvaži i odbije takav patriotski predlog, kad i njima idu izbori.
@drinskyS Koliko je poznato da Haški sud u svom pravilniku ne postoje te odredbe da se može odobriti ili oslobađanje od sudskog postupka po osnovu plaćanju u novcu.
@drinskyS To puštanje na slobodu i odluke suda, jeste zagonetno, a o novcu, to ne može biti govora, a ko može imati tako jak uticaj na odluke suda, to mogu samo najmoćniji svjetski centri i to je stvar nekih politićkih nagodbi.