Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kontao ovo Laka na slici...
Ja bih Laku odmah postavio za mandatara. Čovjek tačno zna šta hoće. Ovaj, na slici, nezna ni gdje će ni kakoće, a ni sa kim bi kad hoće! NS je ublehaška partija bez kompasa. Pluta !
Al ' ga izlevatiše, prvo natpis da ga pojedine stranke neće podržati a onda udarna vijest da ga nečija stranka predlaže za mandatara. Ovo je totalna za.je.ban.cija i silovanje zdravog razuma. Dotični ne bi dobio podršku ni u mjesnoj zajednici a kamo li na nivou Kantona.
Haj'mo mi njega istući pleskom iza ušiju!
Ma ja,neka velike stranke rjesavaju opet probleme a male stranke samo neka serendaju sa strane.I male stranke su stvorene da se zadovolje sitni interesi njihovih osnivaca.Pa i male stranke su obecavale radna mjesta.koliko imam informacije samo se uzi krugovi koji su blisiski onivacima uspjevaju negdje zaposliti.Sve je to isto ha govna ha kake.
Pa samo se ba latite posla.Sada kada je gusto i ostalo malo do izbora nece niko da daje sigurnu foteljicu u SKS.Pa posebno bi ova Njihova Stranka trebala da se lati posla,oni su se hvalili i udarali ljude sa plakata sa svojim strucnim diplomama.te mu ga doktor za ovo,te mu ga prof za ono,te mu ga magistar,ja sam mislio da kod njih i kafekuharica ima najmanje diplomu bachelora.pa gdje su vam ti strucnjaci???Docepali se foteljica kao vijecnici,sigurica cetiri godine,pa niste vi blesavi da sada napustate siguricu haaa Kojo.Al palamuditi znate na svaku i svaciju.
Po obicaju najveci argument protiv Kojovica je to sto je Srbin pa makar bio i 100% sarajlija......i ne cudi me gdje smo kad ovakvih maloumnika ima na svakom cosku. pa eto sve su bili muslimani do sada pa gdje smo???? ne smatram da je Kojovic ikakvo rjesenje ali ovakve gadosti slusati je samo da pozelim da nam bude jos gore jer bolje nismo ni zasluzili. Sve veliki Bosnjaci, Srbi i Hrvati a sve moj do mojeg. Kako valjase oni hrvati i srbi koji ostase u Sarajevu i A BiH da bi se na sva usta hvalilo multieticnosti i multi ovo multi ono. Ali znam da ovo ne pisu oni cestiti Bosnjaci sa kojima sam proveo citav zivot nego govna koja su dosla u ovaj grad i zagadili ga gore nego sto je zeljezara Zenicu!!!!!
Peđa je Kevin Costner za ove naturščike...samo što je grad pun Kaplara, pardon Kaplana, i papana...
Pele mandatar? hahhaahaahahaahahahaahahahahahahaha Alan Ford....ovaj grad i zivot u njemu se pretvara u strip... Anblivibl!!!
ma mi smo grafit...
sta ima premijeru nisam te poznao, prvo se osisaj obuci odijelo pa se kandiduj
Poslušali su te mnogi konji, eno ih u odijelima, uredno podšišanih u parlamentu i gdje god...i njište na radnim mjestima. Samo nema ko da ih zajaše da valja....pa da povuku :))
Nije Kojović glup da bude žrveno janje, za lopovluke neka odgovaraju oni što su 20 godina uništavali kanton.
Kanton grca u dugovima,zapada u stanje anarhije,i sada će to sve Naša stranka iskorstiti da se okoristi na način da se samoprozve spasiocem stanja i zauzme fotelje,a sve to pod rukovodstvenom palicom Kojevića,e pa ako ste vi glupi gospodo mi nismo i to nećemo dozvoliti,dosta je nama bilo kvazieksperata
Stani malo, mandatar da bude onaj koji je za sav ovaj period imao samo jedan prijedlog tj. da se plastične kese zamjene papirnim, a i to ga je neko savjetovao garant,simpatično
Nije valjda da nije ostao ni jedan normalan musliman , pa nam trebaju srbi za trenere,predsednike vlada itd. A mozda nam i trebaju?
Nadam se da se ovi iz Naše stranke šale, mada od njih nije ni za očekivati neku ozbiljnu inicijativu ili prijedlog
bolje i casno propasti , nego da nas vodi ,, ološ,, poput ovog ,, pedera,, kojovica.
Hahahahhah jest sladak.
Danas se svako politkom bavi...
Bićeš ti premijer KS Kojoviću sutra al malo sutra ;)