Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokrenuti incijativu da vrati sve pare koje je primio dok je bio na bolovanju. Pa da vidimo ima li hrabrosti to ne uraditi!
HOĆE LI G. IZETBEGOVIĆ IKADA ODGOVARATI ZA NEDJELA KOJA PROVODI U ZDRAVSTVU???
DA BOGDA VAS SANKO LIJECIO !!!!
Stice se utisak da "Nasa Stranka" zajednosa sa nastavnikom fizickog vaspitanja izaziva i zeli da stvori medijsku anarhiju. Sram da vas bude...
To sto narod nece da se pridrzava mjera, uglavnom glupa omladina kao i sutnja vecine u KS misleci ne talasaj i nece mene a sad se svi fataju za glavu i zovu opcu bolnicu koja je prebukirana je konacno doslo na naplatu..i tacno vlada anrhija, tuzilastvo nista ne poduzima zbog politickog upravljanja i jedino ostaje da opozicija povede narod da napravi kompletnu promjenu
Da bi se rjesili ove anarhije.. Samo jednu stranku izglasat.. A ne vas sitne lesinarcice
Joj ove Naše Stranke dojadilo ste i Bogu i narodu
@MinciBubci I SDA ima medijski prostor, šta je problem?
M R Š U B L E H A Š I
Pa gospodo draga, uveli ste moratorij na zaposljavanje, premjestanje i organizaciju rada svima u Kantonu, sta sad hocete? Recite Dini da skine moratorij i bice bolje. Uvedete moratorij i onda cvilj-cvilj.
@KattKoppi NE LAŽI, MORATORIJ NIJE ZA ZDRAVSTVENE RADNIKE VEĆ ZA SDA-SBB-DF UHLJEBE!!!
KAKO NAM JE BAKIR, DA LI JE UNIŠTIO KORONU KOD SEBE KAO ŠTO JE DRŽAVU SA SUPRUGOM???
@04061992 ne javlja se miš,mekinjaš!
Anarhija je u cijelom protektoratu a ne samo u zdravstvu Sarajevske županije
FAHRO NA ČIJOJ SI STRANI, HOĆEŠ LI ŠTA REĆI PROTIV SEBIJE ILI ĆEŠ PUSTITI DA UMIREMO U TIŠINI???
KAKO TO SDA SA ŽELJKOM RADI, ŠANKO NA JAHTI I REDOVNA PLATA, A PACIJENTI NEKA UPLATE BAKIJE NA VRIJEME !!!
Noooroood znooooooo!