Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vlada u sjeni misli da razriješi pitanje imenovanja nekog židova ili roma za predsjednika države. Kako vlada u sjeni misli razriješiti pitanje izbornog zakona u skladu sa presudama najviših sudskih instanci u državi i tako da jedan narod drugom ne može birati predsjednika i članove parlamenta.Kako Vlada u sjeni misli riješiti pitanje zapošljavanja i jačanja BiH privrede? Ima li ta vlada kapacitet da riješi reformu sudstva policije, školstva i zdravstva? Ublehaši.
Možda jedina opoziciona stranka koja se nije pokazala ista kao i SDA (poput SDP-a ili DF-a). Nadam se da se neće pokvariti i da će kukolj ostati u manjini.
Ovi svi likovi na slici .... samo vrse klasicno "zamjene teza".... Bolje receno da prevedem sudjelovali su u "zacinjenim radnjama"... Moramo ovo licemjernost poceti izvoziti ... opada naglo cijena na domacem trzistu... Logicno.
a i misevi su, mozes im komotno opaliti 2-3 samara pred njihovim zenama... Ja vam garantujem.
Puna podrska NS.
Ako će nas ovi vaditi iz go*ana bolje da naučimo plivati.
DF,Naša Stranka, Građanski Savez, Šepićeva stranka itd.itd. Ovi su gori od SDA ..vidi samo šta ih je a svi bi da budu kao SDA ..tj svi bi oni da nas darače
puno zelja od 95 a nema rezultata.
Ovi bi po facama mogli glmiti u nekom crtanom filmu....
AKO JE OVO LJEVICA PLUS ONO MALO JADA SDP ONDA NE IZLAZITE NA IZBORE SDA CE VAS PODERATI KOMUNJARE
Nasa Stranka je jedina stranka koja nije izgubila obraz i cast i koja zasluzuje glas svakog postenog,normalnog gradjanina,koji zeli dobro sebi i svojoj djeci Progledajte malo vi botovi sto vas iskoristavaju za 20 KM,pocnite cijeniti sebe,ako zelite da vas i drugi cijene...onaj ko se prodaje za sitne pare je obicna fukara
"Gospodine" Kojovicu sto ne napravite vladu u sjeni u Sarajevu. Al ne ,Konakovic te kupio sa stanom.
PEDJA IDI U BANJA LUKU TREBINJE DOBOJ LAKTASE BIJELJINU CAPLJINU LIVNO ITD I TO JE BIH A NE SAMO SARAJEVO - TUZLA I PAMETOVATI
Samo naprijed, Kanton Sarajevo je vaš u oktobru!!!
Stvarno se divim Bošnjacima kako imaju ovoliko strpljenja sa ovim ublehašima koji sa svojom demagogijom i otrcanim politikantskim floskulama krstare samo po teritoriji gdje su Bošnjaci dominantni. Otiđite u Banjaluku, Široki i Mostar sa takvim idejama , ko zna, možda bi vam se mnogi pridružili i čak i povjerovali?
A šta će Bošnjaci? Glasati opet za SDA?
Bolje vam je u saopstenjima ne spominjati SDP i DF, narod od njih ima nagon na povracanje.