Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BLA BLA de matereti ne serite mlatite praznu slamu, isti ste kao i svi ostali mozda cak i gori...
Svaka čast za Našu stranku, kao i za sve one koji se bore protiv zasigurno najnesposobnije, najbezobraznije i najkriminalnije vladajuće strukture u modernoj istoriji. Pitam se hoće li iko ikada u ovoj zemlji podnijeti ostavku radi nesposobnosti da obavlja funkciju na koju je izabran? Ova zemlja je dno dna!
Postovani koji ste se potpisali sa @ona,ono, on, lijepo Vas molim da mene ( pod nadimkom \"ono\") izbacite iz Vasih komentara upucenih nadimcima \" ona\" i \"on\", jer se ja licno protivim njihovom misljenju i stavovima a slazem sa Vasim u potpunosti. Vjerovatno niste dobro procitali prethodne postove pa ste mene strpali u isti kos. Hvala lijepo. P.S. potpisujem sve sto ste rekli
Da ima mrvice morala Špirić bi sam dao ostavkuzajedno sa cijelom vojskom ministara i raznih krpelja činovnika. Što se tiče Naše Stranke - ne bi bilo loše da češće, ekstremnije i glasnije izgovaraju ovako svoje stavove. Treba biti puno jasniji i glasniji od povremenih obraćanja putem medija. A ovaj \"On\" je vjerovatno neki Semihin poprdan...
Nadasve,u ovakvoj državi vama je najbolje, vi i niste ništa drugo nego On,Ona;Ono, bića bez identiteta u službi Špirića i sličnih Šupčića.
Dok je takvih kao što ste vi uvijek će nam biti isto. Naša stranka, kakva god, barem govori istinu. Međutim, to vama, \"bićologiji\", nikad neće biti jasno.
Kod njih je politika \"u se, na se i podase\"...kako je ovo glupo napisati....i ne mozemo ocekivati da se brinu o gradjanima, samo nemojte molim vas reci kako smo ih mi birali...nismo...ko nas je pitao ko ce biti Predsjedavajuci VM...niko....izmedju sebe se raspodjelili....
I love Nasa stranka! Samo naprijed! Nemojte im dati da disu!
Bravo za Nasu Stranku ! Spiric je vrh fekalnog ledenog brijega i niko ga normalan nece podrzati..
Draga \"ona\", Nasa Stranka nije imala vremena da postane ista hvala Bogu kao oni, i nadam se da nece......a ako mislis suprotno onda podastri argumente za svoju tvrdnju...a ovi svakodnevno dobivaju crvene kartone, sa razlogom jer oni samo sebi sluze a nikako narodu.
Spiric supporters united!
Ja trazim od Nase stranke da povuce svog clana Pedju Kojovica sa mjesta savjetnika gradonacelnika Sarajeva. Iz prostog razloga jer nije dostojan te funkcije, a nije ni sposoban da obnasa istu.
Ja predlazem Nasoj stranci da se pozabavi sobom, postali ste isti kao i svi drugi. Pometite ispred svog praga najprije.